Κυριακή, 02 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Πολλοί το περίμεναν ότι στον β’ γύρο των εκλογών πολλοί θα «ψήφιζαν» αποχή. Όπερ και εγένετο, με τις παραλίες γεμάτες και τα εκλογικά κέντρα άδεια!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοτικές εκλογές 2019 τέλος, και οι νέοι δήμαρχοι στους μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής στον β' γύρο είναι πλέον γεγονός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γαλάζιος βάφτηκε ο χάρτης της Ελλάδας στις περιφέρειες αλλά και στους δήμους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ενωτικός εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και εκ νέου δήμαρχος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Την ίδια ώρα φίλοι της παράταξης ξεχύθηκαν στους δρόμους του Πειραιά ανάβοντας καπνογόνα και κρατώντας σημαίες του Ολυμπιακού,.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζακ ποτ σημειωθήκε στην αποψινή κλήτωση του τζόκερ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αποτελέσματα στον β΄γύρο δείχνουν επανεκλογή με ποσοστό μεγαλύτερο από αυτή της πρώτης του νίκης το 2014 - Ο Γιάννης Μώραλης συγκέντρωσε ποσοστό 57,83% έναντι 55,23% πριν από πέντε χρόνια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας εκλέγεται ο Γιάννης Βούρος στις δημοτικές εκλογές 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ήδη δει το "φως" της δημοσιότητας και η εικόνα για τις Περιφέρειες σε όλη τη χώρα είναι αποκαλυπτική.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σe πολύ νεαρή ηλικία, ο παριανός ήρωας της εθνικής αντίστασης Νικόλας Στέλλας θυσίασε τη ζωή του υπέρ του αγαθού της ελευθερίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλο και πιο συχνά τελευταία, γίνονται στην Πάρο καταγγελίες για ανέγερση παράνομων, αυθαίρετων κατασκευών από ιδιώτες, πάνω σε αιγιαλούς ή περιοχές περιβαλλοντικά ή αρχαιολογικά προστατευόμενες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos