Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

«Σεβασμός!... είναι οι διακοπές σας... αλλά είναι και το σπίτι μας» , γράφουν οι κάτοικοι του νησιού σε πινακίδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη σορό ενός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντόπισε το πρωί το Λιμενικό στη θαλάσσια περιοχή του Αλίμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε επ’ αόριστον απεργιακή κινητοποίηση καλεί ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια θαυμάσια εκδήλωση έλαβε χώρα στο νησί της Αντιπάρου το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου. Τίτλος της «Μαγειρεύοντας στο Κάστρο» και «καλεσμένοι» πολύς κόσμος του νησιού αλλά και επισκέπτες του που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική βραδιά περιήγησης στον εθιμικό και γαστρονομικό πολιτισμό του νησιού!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύρος: Επίδειξη Επιχειρησιακών δυνατοτήτων από Ομάδα Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερα ζεστή θα είναι η ερχόμενη εβδομάδα, καθώς μετά τη μικρή πτώση θερμοκρασίας Δευτέρας και Τρίτης, ο υδράργυρος θα πάρει ξανά την... ανηφόρα και θα φλερτάρει ακόμα και με τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εκκίνηση δόθηκε στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου στην πλατεία Μ. Μαυρογένους στην Παροικία και ήταν όλοι εκεί για να ζήσουν την κορυφαία αγωνιστική προσπάθεια 70 δρομέων από ολόκληρη την Ελλάδα που ταξίδεψαν μέχρι την Πάρο για να πάρουν μέρος στον 9ο Υπερμαραθώνιο Γύρο του νησιού!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Για το τροχαίο ατύχημα την προανάκριση ανέλαβε το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερμή υποδοχή στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos