Απαντητική Επιστολή για τα ζητήματα του Κ.Υ. Πάρου

09 Ιουνίου 2019 20:29

Προς 2η ΥΠΕ ΑΙΓΑΙΟΥ


Καταρχάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση απάντησή σας στο με αρ. πρωτ. 3/11-4-2019 έγγραφό μας, στο οποίο θέσαμε ερωτήματα για τη λειτουργία του Κ.Υ. Πάρου και να σας γνωστοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση από μέρους μας για καλλιέργεια κλίματος φόβου και ανασφάλειας στον Παριανό λαό. Αντίθετα αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του νησιού μας και η καλλιέργεια κλίματος ασφάλειας, η οποία είναι σχεδόν αδύνατον να υπάρξει, όταν υπάρχουν τόσο σοβαρές ελλείψεις στη δημόσια υγεία.

Σε καμία περίπτωση δε θα θέλαμε να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι η υπηρεσία σας καταβάλει εργώδεις προσπάθειες ώστε να μη διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία των Φορέων της αρμοδιότητάς σας, αλλά επιθυμούμε να γνωρίζετε ότι αυτές δεν καρποφορούν. Στην πραγματικότητα: καρδιολόγος δεν υπάρχει ακόμα στο Κ.Υ. Πάρου, μικροβιολογικές εξετάσεις δεν γίνονται και ακόμα και σε έκτακτα περιστατικά, οι ασθενείς στέλνονται σε ιδιωτικά ιατρεία για να κάνουν αιματολογικές και λοιπές εξετάσεις. Οδοντιατρικές επεμβάσεις δεν πραγματοποιούνται. Η τηλεϊατρική που όπως ενημερωθήκαμε , ενώ θα μπορούσε να σώσει ζωές, μιας και το Κ.Υ. διαθέτει άριστα μηχανήματα, δεν λειτουργεί.

Είναι αρμοδιότητα σας όχι απλά να απαντήσετε θεωρητικά στα ζητήματα που έχουμε αναφερθεί και στις δύο επιστολές μας, αλλά να τα ελέγξετε επί του πρακτέου.
Οι ελλείψεις, που έχουν αναφερθεί στις δύο επιστολές, αποτελούν σημαντικά ζητήματα - προβλήματα τόσο σε επίπεδο υγείας όσο και σε οικονομικό επίπεδο, όχι μόνο για τους εργαζόμενους των τεσσάρων συλλόγων, αλλά και για όλους τους πολίτες της Πάρου.
Αναμένουμε άμεσα και εγγράφως τις δικές σας ενέργειες.
Με εκτίμηση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ «Π.ΚΑΛΛΙΕΡΟΣ»
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑ ΠΑΡΟΥ
ΕΛΜΕ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos