Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Το παρθενικό παιχνίδι της ΑΕ Πάρου έληξε με νίκη της ομάδας και μάλιστα σε έναν εκτός έδρας ποδοσφαιρικό αγώνα όπου οι παριανοί ήταν φιλοξενούμενοι!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήταν 14 Αυγούστου 2020 όταν αιφνιδίως και λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στα νησιά της Πάρου και Αντιπάρου, αποφασίστηκε από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας η επιβολή ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της νόσου covid – 19 στα ανωτέρω νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 19:15

Στην Ανάφη ο Φίλιππος Φόρτωμας

Επίσκεψη στην Ανάφη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας από 6 έως 9 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 14-09-2020 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 32χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε  και κατασχέθηκε  ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης βάρους -10,4- γραμμ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε καθημερινή βάση η Αττική καταγράφει πάνω από τα μισά κρούσματα που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν τα εξής περιοριστικά μέτρα μετά την έκρηξη των νέων κρουσμάτων στην Αττική και την δραματική αύξηση των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς για την Αττική είναι τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
O μαθητής είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων που προκαλεί ο κορονοϊός σε όλη τη χώρα. Ποιες περιοχές μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 310 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos