Στην Ανάφη ο Φίλιππος Φόρτωμας

15 Σεπτεμβρίου 2020 19:15

Επίσκεψη στην Ανάφη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας από 6 έως 9 Σεπτεμβρίου.

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου συμμετείχε σε σύσκεψη, παρουσία του Δημάρχου Ανάφης κ. Ιάκωβου Ρούσσου και Δημοτικών Συμβούλων, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, τη νησιωτικότητα, την ακτοπλοϊκή σύνδεση, την υγεία, την παιδεία και τον τουρισμό.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα που η Εκκλησία τιμά το Γενέθλιον της Θεοτόκου, ο κ. Βουλευτής παρευρέθηκε, μαζί με τον Έπαρχο της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα και τον Δήμαρχο Ανάφης, στη λειτουργία που τελέστηκε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Παναγίας της Καλαμιώτισσας, που βρίσκεται στο όρος Κάλαμος.

Κατά την παραμονή του στο νησί, ο κ. Φόρτωμας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους αλλά και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ανάφη, συζητώντας μαζί τους κυρίως θέματα της καθημερινότητας αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ειδικότερα αυτά που δημιουργήθηκαν από την πανδημία.

Ο κ. Φόρτωμας μετά το πέρας της επίσκεψής του δήλωσε «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ανάφη, και είχα την ευκαιρία να παραστώ στην μεγάλη γιορτή του Γενέθλιου της Θεοτόκου. Η θερμή υποδοχή των κατοίκων και η μεγάλη αγκαλιά που έχουν για όσους επισκέπτονται τον τόπο τους μόνο δύναμη μπορεί να μας δώσει».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos