Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Η κατανομή των κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται, το καλοκαίρι… κάθε άλλο παρά τον αποδυνάμωσε και οδεύοντας προς τα τέλη του Σεπτεμβρίου, ανακοινώνονται συνεχώς νέα μέτρα, με πιο πρόσφατα αυτά για την Αττική που ανακοίνωσε την Παρασκευή, 18.09.2020, ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χθεσινή πρεμιέρα της Bundesliga θύμισε… Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν να διαλύει με 8-0 τη Σάλκε.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Υπερπλήρες το Σαββατιάτικο (19/09) κουπόνι με αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Bundesliga και Serie A κάνουν πρεμιέρα και συμπληρώνουν το απόλυτο στοιχηματικό παζλ!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καταστροφές άφησε στη δυτική Ελλάδα ο Μεσογειακός κυκλώνας Ιανός που τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο κινήθηκε ανατολικότερα με αποτέλεσμα να «περάσει» και από τις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσοι έχετε πάει στην Κίμωλο δεν μπορεί να μην έχετε δοκιμάσει τη λαδένια, την κατεξοχήν ελληνική πίτσα με ψωμένια ζύμη και ελάχιστα υλικά. Και τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε τη συνταγή.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, μπορεί να μεταδώσουν την ασθένεια στις γάτες και τους σκύλους τους, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν χθες (18 Σεπτεμβρίου 2020) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις αλλοδαποί από τους οποίους δυο γυναίκες και ένας άνδρας, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εκτακτα μέτρα κατά του κορονοϊού στην Αττική - Ανοιχτή η αποστολή των sms στο 13033 - Τι ισχύει με το lockdown
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα που αντικρίζουν από το πρωί του Σαββάτου οι κάτοικοι της Καρδίτσας αλλά και ευρύτερα του νομού, καθώς το πέρασμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos