Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Σήμερα, 02/09/2020, δηλώθηκαν 233 επιπλέον κρούσματα. Από τα 207 εγχώρια κρούσματα, τα 18 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας, 15 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 4 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Πάγωναν” οι οδηγοί που έβλεπαν ξαφνικά μπροστά τους, ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα! Και μάλιστα σε κεντρικότατο δρόμο, στον Περιφερειακό Χαλκίδας – Σχηματαρίου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτρέπεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών στη Χαλκιδική, τα Χανιά, τη Λέσβο, τη Ζάκυνθο, το Ηράκλειο, τη Μύκονο, την Πάρο και την Αντίπαρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου ανακοινώνει την πρόσληψη 8 ατόμων καλλιτεχνικού-εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 9 μηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κορονοϊός θα μας ταλαιπωρήσει και τον Σεπτέμβριο καθώς σήμερα καταγράφηκαν 233 νέα κρούσματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι βουλευτές Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, Νεκτάριος Σαντορινιός και Νίκος Συρμαλένιος  κατέθεσαν αναφορά προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με θέμα την ανάγκη αύξησης των ακτοπλοϊκών δρομολογίων στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλοι εμείς στο psts.gr αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς, τους χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες – αναγνώστες μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοδος 69% των αφιχθέντων επιβατών στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» για τον μήνα Αύγουστο- Πτώση 14% κατά το δεύτερο 15ήμερο του μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos