PSTS.GR: Σταθερά στην κορυφή της ενημέρωσης! Σύντομα ανανεωμένοι με νέο «πρόσωπο»!

02 Σεπτεμβρίου 2020 17:35

Όλοι εμείς στο psts.gr αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς, τους χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες – αναγνώστες μας.


Εσείς μας στηρίζετε, από εσάς αντλούμε δύναμη ώστε να γινόμαστε καλύτεροι και να υπηρετούμε την έγκαιρη και αξιόπιστη αμερόληπτη ενημέρωση.

 

Μας κατατάξατε στην ειδησεογραφική κορυφή όχι μόνο της Πάρου και του Νοτίου Αιγαίου, αλλά και ανάμεσα στις κορυφαίες θέσεις των ενημερωτικών site της Ελλάδας.

Πριν από έναν περίπου χρόνο μας απονεμήθηκε το βραβείο της δεύτερης (Silver) καλύτερης on line παρουσίας πανελλαδικά στη διοργάνωση Regional Media Awards ΄19.

Επίσης, σταθερά εδώ και χρόνια, αποτελούμε την πλέον έγκυρη και αξιόπιστη πρωτογενή πηγή ενημέρωσης για όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά site και τους πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας. Και συνεχίζουμε….

Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σας σταθερά προσηλωμένοι στις αξίες της αντικειμενικής και άμεσης ενημέρωσης! Εξελισσόμαστε, και σύντομα θα είμαστε κοντά σας ανανεωμένοι με νέο «πρόσωπο» για την καλύτερη και πιο άνετη ενημέρωσή σας!

Έρχονται αλλαγές!

Εμείς τις πραγματοποιούμε ως ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης προς όλους εσάς που μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίζουμε αταλάντευτα όντας πιστοί στις αξίες και στις αρχές μας!

Σας ευχαριστούμε!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos