Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

89 τα νέα κρούσματα στην Αττική - Στους 338 ο συνολικός αριθμός των θανάτων - 33  νέα κρούσματα συνδέονται με γνωστές συρροές και 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραματική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία με την πνευμονολόγο και συντονίστρια διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία και πρόεδρο του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας Μίνα Γκάγκα  να κάνει  έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τον μεγαλοπρεπή γάμο ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο πραγματοποίησαν ο Βύρων Βασιλειάδης και η Εριέττα Λάτση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η είδηση που μόλις «έσκασε» έχει να κάνει με το δημοφιλές reality «ΒIG BROTHER» στη γερμανική του εκδοχή, τα γυρίσματα του οποίου ξεκινούν σε λίγες μέρες στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα Παριανά μέσα διαβάζω κάποιες απόψεις ορισμένων που αντιπολιτεύονται με τρόπο που αδυνατώ να κατανοήσω. Παλεύω να αντιληφθώ τι θέλει να πει ο συντάκτης κάθε φορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποίησαν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάθε ντέρμπι στην Αγγλία έχει και το… αίτιο (της αντιπαλότητας): είτε τοπικιστικό, όπως το Σίτι – Γιουνάιτεντ, είτε από κάποιους

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευχαριστώ τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο για την έγκριση χρηματοδότησης ποσού 191.940€ με σκοπό την προμήθεια και τοποθέτηση από τον Δήμο Αμοργού 14 αλεξικέραυνων σε αρκετά σημεία του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 13:59

Στοίχημα: «Μάχη» με γκολ στον Βόλο!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Κυριακής (20/09) είναι γεμάτο δυνατά ματς σε όλη την Ευρώπη. Το Betarades.gr βρήκε ξανά τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Ενδιαφέρον υπάρχει και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε ότι όλες οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρας παίζουν με ελκυστικές αποδόσεις στην goalbet

 

Στην Ελλάδα λοιπόν, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Βόλου με τον Άρη στο «Πανθεσσαλικό». Έχουμε κρατήσει και επιλογή για το στοίχημα από το ματς. Από εκεί και πέρα, με τη δράση να κορυφώνεται στα μεγάλα πρωταθλήματα, ασχολούμαστε με δύο ακόμα αγώνες. Αυτοί προέρχονται από την Πρέμιερ Λιγκ και την Μπουντεσλίγκα. Έτσι, θα προτείνουμε συνολικά μια ωραία τριάδα για όλα τα γούστα! Πάμε να τη δούμε!

 

Ωραίο ματς στον Βόλο

 

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από τη Super League Interwetten. Για τη δεύτερη αγωνιστική, ο Βόλος ΝΠΣ υποδέχεται τον Άρη στο «Πανθεσσαλικό». Μπορεί να είναι πολύ νωρίς, αλλά το ματς έχει βαθμολογική και όχι μόνο σημασία.

 

Ο Βόλος ΝΠΣ ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν 2020-2021. Ταξίδεψε στο Περιστέρι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Τα πήγε περίφημα, αφού πήρε σπουδαίο «διπλό» με 0-2. Δουβίκας και Μπαριέντος πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Λόπεθ, που δείχνει καλύτερη φέτος. Ο Βόλος έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά, με παίκτες όπως ο Γκουαροτσένα, ο Περέα, ο Μαρτίνες. Δεν προβλέπεται να παίζει τόσο κλειστά τη φετινή σεζόν, αλλά θα προσπαθήσει να δημιουργήσει. Αυτό δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας. Θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη.

 

Ο Άρης με τη σειρά του, προέρχεται από έναν άσχημο αποκλεισμό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «Κιτρινόμαυροι» υποδέχτηκαν την Κόλος Κοβαλίβκα την Πέμπτη, και έχασαν με 1-2. Κατάφεραν να ισοφαρίσουν προσωρινά με τον Γκάμα, αλλά δέχτηκαν γρήγορα και το δεύτερο γκολ και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχαν νικήσει με 3-1 τη Λαμία, πάλι χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους. Ο Μίκαελ Ένινγκ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Άρη, ο Τόλης Τερζής θα είναι σήμερα υπηρεσιακός προπονητής. Από αύριο αναμένεται να αναλάβει τα ηνία ο Άκης Μάντζιος. Οφείλει να συνέλθει ο Άρης και θα κυνηγήσει το «διπλό».

 

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Μπορούν να βρουν δίχτυα και θα πάμε με  αυτό το ενδεχόμενο. Επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

 

Σκορ και θέαμα στην Πρέμιερ

 

Στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ τώρα, η Λέστερ παίζει εντός έδρας με την Μπέρνλι, στις 21:00. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν πιο ποιοτικό ρόστερ και είναι το φαβορί για τη νίκη, με βάση τις αποδόσεις. Ωστόσο, εμείς θα εστιάσουμε στα γκολ!

 

Η Λέστερ ξεκίνησε φουριόζα το φετινό πρωτάθλημα. Αντιμετώπισε εκτός έδρας την Γουέστ μπρομ, δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες. Πέτυχε τρία γκολ, δύο εκ των οποίων ο Βάρντι και πήρε το τρίποντο. Η ομάδα του Μπρένταν Ρόντζερς έπαιξε καλά στην επανάληψη και έδειξε ότι θα έχει και φέτος δυνατή παρουσία. Έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τέτοιου είδους παιχνίδια και σε αυτό στηρίζεται για μια καλή πορεία. Δεν έχει χάσει από την Μπέρνλι στα εννιά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια απέναντί της. Μετράει σε αυτά πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Δεν έχουν πολύ σημαντικές απουσίες οι γηπεδούχοι και πάνε με φόρα για το 2Χ2.

 

Η Μπέρνλι από την άλλη, δεν έχει κάνει ακόμα ποδαρικό στο φετινό πρωτάθλημα, αφού το παιχνίδι της για την πρώτη αγωνιστική αναβλήθηκε. Έπαιξε όμως για το Λιγκ Καπ Αγγλίας με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, εντός έδρας. Μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας, η Μπέρνλι πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Είναι καλή ομάδα και παίζει πάντα ακόμη και... παραπάνω από αυτό που μπορεί. Ο Σον Ντάις έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που προσπαθεί να χτυπάει όλα τα παιχνίδια. Δεν την περιμένουμε να κλείνεται... εντελώς πίσω σήμερα, αλλά θα ψάξει και αυτή το γκολ.

 

Γενικά, δεν μας φαίνεται λογικός αυτός ο μεγάλος φαβοριτισμός της Λέστερ. Οι αποδόσεις στον «άσο» δεν αξίζουν, και έτσι κινούμαστε στα γκολ. Περιμένουμε ένα ωραίο ματς και θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

 

Με τα γκολ στην Μπουντεσλίγκα

 

Συνεχίζουμε με Γερμανία, και με την Μπουντεσλίγκα που ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα. Σήμερα λοιπόν, η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν και το ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι άλλωστε δύο θεαματικές ομάδες!

 

Η Βόλφσμπουργκ τερμάτισε πέρσι στην έβδομη θέση της κατάταξης, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα. Έτσι, εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί αντιμετώπισε την Πέμπτη την Κουκέσι, εκτός έδρας, και την κέρδισε εύκολα με 0-4. Είχε προηγηθεί μια άλλη «τεσσάρα», για το κύπελλο, πάλι εκτός έδρας. Αυτή ήταν επί της Ουνιόν Φουρστενβάλντε (1-4). Έκαναν κάποιες μεταγραφές οι γηπεδούχοι, που συνεχίζουν με τον Γκλάσνερ στον πάγκο. Διαθέτουν ποιοτικές μονάδες κααι περιμένουμε να μας χαρίσουν ωραία ματς και φέτος.

 

Η Λεβερκούζεν απεναντίας, έχασε τον κορυφαίο της παίκτη, τον Κάι Χάβερτς, που πήγε στην Τσέλσι. Βέβαια, οι «ασπιρίνες» έβαλαν στα ταμεία τους 80.000.000 ευρώ! Έφυγε και ο Βόλαντ για τη Μονακό. Πήρε όμως και παίκτες, με τον Πάτρικ Σικ από τη Ρόμα να ξεχωρίζει. Έκανε εξαιρετική πορεία πέρσι και κατέλαβε την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα. Ο Μπος συνεχίζει να είναι ο προπονητής της ομάδας, έχοντας περάσει την μοντέρνα, επιθετική φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές του. Ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, με το εύκολο 0-7 επί της Άιντραχτ Νόρντερστεντ για το κύπελλο. Έβαλε έξι γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

 

Οι δύο αντίπαλοι στηρίζονται κυρίως στις επιθέσεις τους. Δεν τους αρέσει να κλείνονται, αλλά προσπαθούν να δημιουργούν φάσεις και να σκοράρουν. Το παιχνίδι αναμένεται θεαματικό με πολλά τέρματα. Over 2.5 σε απόδοση 1.77.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos