Μόλις «έσκασε»! Σε χλιδάτη βίλα της νότιας Πάρου γυρίζεται το Γερμανικό «BIG BROTHER»!

20 Σεπτεμβρίου 2020 14:34

Η είδηση που μόλις «έσκασε» έχει να κάνει με το δημοφιλές reality «ΒIG BROTHER» στη γερμανική του εκδοχή, τα γυρίσματα του οποίου ξεκινούν σε λίγες μέρες στην Πάρο!

Μια χλιδάτη εντυπωσιακότατη βίλα με ιδιαίτερο, εξωτικό φυσικό ντεκόρ και 8 υπνοδωμάτια που βρίσκεται σε νότια παραθαλάσσια περιοχή του νησιού, επιλέχθηκε από τη γερμανική παραγωγή του διάσημου παιχνιδιού για να στεγάσει τους παίκτες, ενώ μια επίσης πολυτελής βίλα κοντά στο «σπίτι» του «Μεγάλου Αδερφού» θα φιλοξενήσει την τεχνική ομάδα που θα καταγράφει σε 24ωρη βάση τα τεκταινόμενα στο «σπίτι».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι άνθρωποι της γερμανικής παραγωγής, «όργωσαν» το Αιγαίο για να ανακαλύψουν το κατάλληλο ενδιαίτημα για το reality βρίσκοντας ως πλέον κατάλληλη την υπερπολυτελή βίλα της Πάρου. Στο νησί βρίσκεται ήδη μια ομάδα 200 και πλέον ατόμων της παραγωγής οι οποίοι έχουν καταλύσει σε ξενοδοχεία της Παροικίας.

Τα γυρίσματα, τα οποία θα γίνουν και σε εξωτερικούς χώρους, αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου όταν και οι παίκτες αφιχθούν στην Πάρο. Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για το γερμανικό επί παριανού εδάφους «BIG BROTHER», το παιχνίδι – κοινωνικό πείραμα που καθηλώνει τους τηλεθεατές σε κάθε γωνιά του πλανήτη όπου κι αν προβάλλεται.

Η «καρδιά» του «Μεγάλου Αδερφού» της Γερμανίας θα «χτυπά» σε ελάχιστες μέρες στην Πάρο εξασφαλίζοντας προβολή στο νησί το οποίο για κάποιους μήνες, θα γίνει το επίκεντρο στο χάρτη του γερμανικού τηλεοπτικού τοπίου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos