Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Ένας 25χρονος από την Τήνο, θετικός στον κορωνοϊό, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε νοσηλευτική μονάδα αναφοράς στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 19:56

Μύκονος: Μία μαρίνα του μέλλοντος συο νησί

Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι του Jean Pierre, όπως παραδέχεται ο ίδιος ανοίγοντας τα χαρτιά του στο protothema.gr - Στη χώρα μας ταξιδεύει από παιδί - Εκεί θέλει να υλοποιήσει το όραμά του «ECOrfos»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από έξι μήνες αποχής - λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την πανδημία, της πρόσφατη καραντίνας ενός μήνα και της αλλαγής του τρόπου ζωής για όλους μας - πάτησαν επιτέλους παρκέ οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Ο. Πάρου Βόλλευ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση «Ανώτατο όριο συμμετεχόντων σε δημόσιες ή κοινωνικές εκδηλώσεις και ειδικοί κανόνες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε συγκεκριμένες Περιφέρειες, Περιφερειακές Ενότητες και Δήμους της Χώρας» με ισχύ μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 19:17

Αμοργός σε άσπρο μαύρο και … γαλάζιο

Η Αμοργός των αισθήσεων, των χρωμάτων, της ζωής, και της ενέργειας που μεταδίδει όλες τις εποχές, πρωταγωνιστεί στο φωτογραφικό αφιέρωμα του γνωστού Έλληνα φωτογράφου Γιάννη Κρίκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δείτε αναλυτικά τις περιοχές τις οποίες αφορούν οι νέοι περιορισμοί κατά του κορονοϊού
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το Σάββατο 315 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κι όμως συμβαίνει… Τουρίστας ντυμένος ως «Ιησούς Χριστός» κάνει βόλτες και παραθερίζει στα Ελληνικά νησιά. Μαζί του δύο ακόμα άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα ντυμένοι κι αυτοί με θρησκευτικές στολές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, παρουσία εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων της Πάρου αλλά και αρκετού κόσμου, τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι στη θέση Κορακιά της Παροικίας, επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των 82 συνανθρώπων μας που χάθηκαν στο πολύνεκρο ναυάγιο του Σαμίνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

20 χρόνια μετά την τραγωδία του πολύνεκρου ναυαγίου του ΣΑΜΙΝΑ, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, σε εμάς τους παριανούς είναι ακόμα νωπές οι μνήμες για τους 80 συνανθρώπους μας που χάθηκαν άδικα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos