ΣΥΡΙΖΑ Πάρου – Αντιπάρου: Ναυάγιο Σάμινα 20 χρόνια μετά

26 Σεπτεμβρίου 2020 16:19

20 χρόνια μετά την τραγωδία του πολύνεκρου ναυαγίου του ΣΑΜΙΝΑ, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, σε εμάς τους παριανούς είναι ακόμα νωπές οι μνήμες για τους 80 συνανθρώπους μας που χάθηκαν άδικα.


Η Πάρος τότε, με τη μεγάλη επιχείρηση διάσωσης που οργανώθηκε από το Δήμο και το Λιμεναρχείο Πάρου, με πρωταγωνιστές του ψαράδες μας, που τιμήθηκαν από την Ακαδημία Αθηνών, απέδειξε σε όλον τον κόσμο, ότι ο αλτρουισμός και η αλληλεγγύη με την κάθε μορφή περίθαλψης που παρασχέθηκε στους ναυαγούς από τους κατοίκους της, αποτελούν πανανθρώπινες αξίες, που παραμένουν ακόμα ζωντανές.
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην ανέλκυση και απομάκρυνση του ναυαγίου από τις ακτές του νησιού μας, υλοποιώντας την πρόσφατη εξαγγελία του υπουργού Ναυτιλίας, που αποτελεί και απαίτηση του συνόλου των κατοίκων της Πάρου.
Η ρύπανση που κατά καιρούς προκαλεί το ναυάγιο στις ακτές μας, δεν θυμίζει μόνο την ύπαρξή του, αποτελεί και μεγάλη δυσφήμιση για το νησί μας.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos