Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Από τα 175 εγχώρια κρούσματα, τα 39 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 11 συνδέονται με δράση τυχαίας δειγματοληψίας του ΕΟΔΥ στο κέντρο της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 218 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μεγάλη θαμνοειδής έκταση με ελαιόδεντρα αλλά και κυψέλες μελισσών, έγινε στάχτη εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου στο Μαράθι. Κρανίου τόπο θυμίζει μια εκτεταμένη περιοχή στην οποία τα αποκαΐδια μαρτυρούν την καταστροφή που συντελέστηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για Αφγανό 61 ετών, ο οποίος διέμενε στη δομή της Μαλακάσας
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 16:50

Κορονοϊός: Νεκρή 39χρονη στο Λαϊκό

Μεγαλώνει η “μαύρη” λίστα των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα μας, με τελευταίο θύμα μία 39χρονη στο νοσοκομείο “Λαϊκό”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον πανηγυρίζοντα ναό του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου στο Δρυό, τελέστηκε Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου το απόγευμα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σίκινος ξανά στο επίκεντρο, με τις εικόνες από το λιμάνι να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O νέος σεισμός σημειώθηκε στις 15.22 και σύμφωνα με την πρώτη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, είχε μέγεθος 4,2 Ρίχτερ. Επίκεντρο της δόνησης, ήταν η θαλάσσια περιοχή 18 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αγίου Όρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όποιον ώριμης ηλικία άνθρωπο κι αν ρωτήσεις στην Πάρο σχετικά με το ποιό ήταν το αγαπημένο γλύκισμα των παιδικών του χρόνων θα σου πει, «μα φυσικά η ξερή μουσταλευριά!»

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο Γραφείο της Κοινότητας Πάρου (Παλαιά Δημοτική Βιβλιοθήκη), στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη & ώρα 19:30μμ, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης :  

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos