Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Tην Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός, που προσφέρει 4ήμερο στη Νάξο (Διαμονή + αυτοκίνητο ή μηχανάκι).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εσφαλμένη πληροφόρηση και διαστρέβλωση της αλήθειας, που αδικεί τη Σαντορίνη, καταλογίζει ο Δήμος Θήρας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τα όσα είπε χθες στη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για την πανδημία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι μαθητές που δεν φορούν μάσκα δεν θα μπαίνουν στην  τάξη  - Με ΚΥΑ που θα μοιραστεί στα σχολεία θα ρυθμίζονται αναλυτικά όλοι οι κανόνες λειτουργίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 08/09/2020, δηλώθηκαν 169 επιπλέον κρούσματα. Από τα 153 εγχώρια κρούσματα, τα 27 συνδέονται με συρροές, ενώ οκτώ αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 169 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο και έναν θάνατο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια της απόφασης της βρετανικής κυβέρνησης να επιβάλει υποχρέωση καραντίνας στις αφίξεις από αυτά τα νησιά 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή “ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ” Πειραιά, 62χρονη αλλοδαπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκαέξι παιδικές χαρές του Δήμου Πάρου, μετατράπηκαν σε χώρους παιχνιδιού υψηλής αισθητικής και ασφάλειας μετά τις εργασίες αναβάθμισης, αναδιαμόρφωσης και λειτουργικής αποκατάστασης τους και την τοποθέτηση νέου σύγχρονου εξοπλισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους 290 έφτασαν οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos