Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Γενικής Συνέλευσης Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου συνήλθαν στη Ρόδο το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου και με τη συμμετοχή των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών Χρήστου Ευστρατίου και Γιώργου Λεονταρίτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, παρευρέθηκε στην 2η ΥΠΕ, σήμερα 4 Φεβρουαρίου στην παράδοση 12 ασθενοφόρων μικρού όγκου για τα μικρά νησιά του Νοτίου Αιγαίου(Κυκλάδες και Δωδ/σα).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από τη ζωή ο ευπατρίδης Αμοργιανός Ιωάννης Γαβαλάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Κυβέρνηση θα πρέπει να δει τη μείωση των συντελεστών ΦΠΑ στις νησιωτικές περιοχές, τόνισε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, κατά τη συζήτηση του πρόσφατου νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών με

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα, 4 Φεβρουαρίου 2021, στην κλήρωση Τζόκερ 2242 του ΟΠΑΠ, θα μοιραστούν στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυσάρεστες στιγμές έζησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος νωρίς το βράδυ στο Περιστέρι. Έπειτα από τυχαίο έλεγχο της ΔΙΑΣ ο κορυφαίος τηλεπαρουσιαστής και η επίσης γνωστή τηλεπερσόνα σύντροφός του συνελήφθησαν.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μπορούμε να δούμε την πανδημία του κορωνοϊού υπό το πρίσμα τριών φάσεων, δήλωσε ο καθηγητής Κοινωνικής και Φυσικής Επιστήμης στο Γέιλ, Νικόλας Χρηστάκης, εκτιμώντας ότι απαιτείται χρόνος για επανέλθουμε από το σοκ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Αρχή επιθυμεί να ενημερώσει τους πολίτες και κατοίκους της Πάρου ότι οι αόριστες καταγγελίες περί αυθαιρεσιών, που δυστυχώς δεν κατονομάζονται, στερούνται σοβαρότητας και ουσίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του αλλοδαπού χειριστή που έχασε την ζωή του στο αεροπορικό δυστύχημα στην ευρύτερη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos