Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Ξεκίνησε ως μουσικός των θρυλικών Socrates - Στην καριέρα του συνεργάστηκε, είτε ως συνθέτης είτε ως ενορχηστρωτής, με μεγάλα ονόματα, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Νάνα Μούσχουρη, η Μαρινέλλα, οι αδερφοί Κατσιμίχα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και άλλοι - Ήταν ο άνθρωπος πίσω από το «Δι' ευχών» και το «Σαν ηφαίστειο που ξυπνά»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Πάνος Κεμπάμπης δίνει την δική του απάντηση για όλα όσα συνέβησαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και όχι μόνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έξι ρωσικά πλοία πλέουν μέσω της Μεσογείου προς τη Μαύρη Θάλασσα - Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Μπλίνκεν και Λαβρόφ την Τρίτη - Αναζητείται διπλωματική λύση από τους Αμερικανούς - «Προκλητικές από μόνες τους οι συζητήσεις για επικείμενο πόλεμο», απαντά η Μόσχα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρόντος του Άδωνη Γεωργιάδη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis, ότι «η αρχειοθέτηση δεν είναι αθώωση»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βροχής...συνέχεια αναμένεται στα νησιά των Κυκλάδων κατά το επόμενο τριήμερο. Από την Τρίτη 1/2 έως και την Πέμπτη 3/2, ο καιρός θα είναι για... ομπρέλα στα νησιά του συμπλέγματος στα οποία αναμένονται βροχοπτώσεις που θα συνοδεύονται από ισχυρούς νότιους ανέμους εντάσεως 7 – 8 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβάδισμα 10 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, σύμφωνα με τη νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ και της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταψηφίστηκε χθες από τη Βουλή των Ελλήνων με 156 ψήφους κατά και 142 υπέρ η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.
 Κατά τη διάρκεια της τριήμερης κοινοβουλευτικής διαδικασίας, υπουργοί και βουλευτές της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας παρουσίασαν τα πεπραγμένα τους θέτοντας τους στόχους της επόμενης ημέρας. 


Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιοχή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 19.731 , εκ των οποίων 58 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

:Λειτουργία Περιφερεικών Ιατρείων Φεβρουαρίου 2022 – Ωράριο Λειτουργίας 8:30 – 14:00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos