Κατερίνα Μονογυιού για την πρόταση δυσπιστίας: Προχωράμε με αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος

31 Ιανουαρίου 2022 20:07

Καταψηφίστηκε χθες από τη Βουλή των Ελλήνων με 156 ψήφους κατά και 142 υπέρ η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.
 Κατά τη διάρκεια της τριήμερης κοινοβουλευτικής διαδικασίας, υπουργοί και βουλευτές της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας παρουσίασαν τα πεπραγμένα τους θέτοντας τους στόχους της επόμενης ημέρας. 


Όπως δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σήμερα η Ελλάδα είναι διπλωματικά και αμυντικά ισχυρότερη από ποτέ. Με την οικονομία και την κοινωνία όρθιες απέναντι στην επέλαση του κορωνοϊού. Με την παιδεία και την υγεία να αναβαθμίζονται και το κράτος να ψηφιοποιείται. Οι φόροι μειώνονται και οι πιο αδύναμοι προστατεύονται.»

Στο πλαίσιο της χθεσινής κοινοβουλευτικής διαδικασίας, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού τόνισε: «Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει την πορεία της με αναβαπτισμένη την κυβερνητική εντολή, στο πλευρό της κοινωνίας και του πολίτη. Προχωράμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα τις προκλήσεις του μέλλοντος.»

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos