Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Είναι σε όλους μας γνωστό , ότι ο πιο σύντομος δρόμος είναι η ευθεία. Αν μας δώσουν δύο σημεία η πιο μικρή απόσταση είναι το ευθύγραμμο τμήμα που τα ενώνει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ανάλυση του καθηγητή της πολιτικής της υγείας στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι κολυμβητές παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά - Έρευνες και από ελικόπτερο της Πολεμικής Aεροπορίας - Από τα ορμητικά νερά είχαν παρασυρθεί τρία άτομα, αλλά ο ένας εκ των τριών έχει διασωθεί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται στην Κρήτη ο γάμος της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση.

Κατηγορία LIFESTYLE

Kατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες, θα πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης - επίστρωσης και ομαλοποίησης του οδοστρώματος, από την περιφερειακή οδό της Παροικίας στη διασταύρωση στο αλσύλλιο της Εκατονταπυλιανής μέχρι τον Παρασπόρο στη θέση Πέπονας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό που συμβαίνει φέτος το καλοκαίρι στην Πάρο είναι πρωτοφανές. Διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, κι όμως, η κίνηση στο νησί θυμίζει τουριστική κορύφωση του Αυγούστου! Δεν κάνουμε λάθος, ούτε είναι υποκειμενική η αίσθηση ότι το λιμάνι, τα σοκάκια, τα ΚΤΕΛ, οι παραλίες, οι οικισμοί, τα πάντα όλα, πλημμυρίζουν από κόσμο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζυμαρικά με κρύα κόκκινη σάλτσα, μια συνταγή που γίνεται στο πι και φι, ένα υπέροχο φαγητό για τα μεσημέρια αλλά και τα βράδια του καλοκαιριού που διανύουμε.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τον νέο δονητή που λανσάρει η εταιρεία της αποφάσισε να διαφημίσει στo Instagram η Γκουίνεθ Πάλτροου. Με ένα βιντεάκι η 49χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ μας δείχνει ότι το νέα αυτό sex toy, που φέρει το όνομα Viva La Vulva, παίζει και… μουσική!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 18.214.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos