Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε στην Παλιά Κοκκινιά στον Πειραιά, ο οδηγός του ΟΧ χτύπησε και εγκατέλειψε τον 30χρονο οδηγό της μηχανής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά τη Μύκονο, ταξίδεψε στην Πάρο για τις νέες της διακοπές το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η 85μετρη θαλαμηγός O’ptasia αγκυροβόλησε ανοιχτά της Ψαρρούς στη Μύκονο και εντυπωσίασε τους κοινούς θνητούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουσμένες στο υπέροχο φως του Αιγαίου σαν κατάλευκα περιστέρια που μετεωρίζονται μεταξύ του ξερού τοπίου και του γαλάζιου ουρανού, περιβεβλημένες με ιστορίες, θρύλους και τοπικές παραδόσεις αιώνων, ξεπροβάλλουν ως λαμπρά ιερά στολίδια οι πάμπολλες εκκλησίες και ξωκλήσια των Κυκλάδων αφιερωμένα στην Κοίμηση της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον στην πρεμιέρα με 2-1, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να δείξει χαρακτήρα και να αντιδράσει στην έδρα της μαχητικής Μπρέντφορντ προκειμένου να «σπάσει το ρόδι» στο αγγλικό Πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 12/13-08-2022 στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στη Νάξο με στόχο την πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής παραβατικότητας ελέχθησαν 7 οχήματα, 12 άτομα και βεβαιώθηκαν 7 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χθεσινή (12-8) πολύωρη διακοπή ηλεκτροδότησης των Λευκών δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε θα είναι η τελευταία στο νησί μας. Θύματα για ακόμα μια φορά νοικοκυριά και επιχειρήσειςμε μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 19:45

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής βρέθηκε τις τελευταίες ώρες ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αναμένονται πάνω από 1.000.000 επισκέπτες από το εξωτερικό κάθε εβδομάδα», δηλώνει σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας ότι «η Ελλάδα θα ζήσει έναν ανεπανάληπτο Αύγουστο σε έσοδα και αφίξεις».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos