Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Πέφτει σήμερα Παρασκευή 19 Μαΐου, η αυλαία της προεκλογικής περιόδου. 36 σχεδόν ώρες μας χωρίζουν από τις κάλπες των εθνικών εκλογών της Κυριακής 21 Μαΐου, και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που μόλις δημοσιεύτηκαν είναι ενδεικτικές των τάσεων προς τις οποίες κινείται το εκλογικό σώμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η 19η Μαΐου αποτελεί την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες εξολοθρεύτηκαν από το Κίνημα των Νεότουρκων μέσα από την έκθεση στις κακουχίες, τα βασανιστήρια, την εκτόπιση από τη γη τους, την πείνα, τα τάγματα καταναγκαστικής εργασίας και τις πορείες θανάτου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΟλυμπιακός πήγε στο Κάουνας για να κατακτήσει το 4ο ευρωπαϊκό της ιστορίας του και απέχει πλέον 40 λεπτά από το να τα καταφέρει, αφού με ένα αδιανόητο τρίτο δεκάλεπτο στο οποίο έκανε επιμέρους σκορ 27-2 (!) επέστρεψε από το -12 και νίκησε με 76-62 τη Μονακό, κλείνοντας θέση στον τελικό της Euroleague, όπου περιμένει μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

  Η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού περιόδευσε στη Σύρο, όπου παρευρέθηκε στην Κεντρική Παρουσίαση των Υποψηφίων Βουλευτών Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 19:40

Καιρός… για κήπο!

Αν όχι από τώρα, σε λίγες μέρες θα μπορείτε να απολαμβάνετε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας, υψηλές θερμοκρασίες & το μόνο που χρειάζεται είναι να αναβαθμίσετε την εικόνα του εξωτερικού χώρου σας, με έπιπλα κήπου Welhome! Μοντέρνα και ποιοτικά έπιπλα βεράντας ή μπαλκονιού, ξύλινα και μεταλλικά, μασίφ σιδερένια ή από μπαμπού, αποτελούν τη συλλογή του Welhome, που θα κάνει τον εξωτερικό σας χώρο φιλόξενο και «ζεστό».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία εβδομάδα ανέβηκε μισή μονάδα η ΝΔ - Οριακή η μεταβολή του ΣΥΡΙΖΑ - Καθαρή πτωτική τάση για το ΠΑΣΟΚ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τραγικό θάνατο βρήκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 40χρονος υδραυλικός την ώρα που εργαζόταν σε τουριστική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Πίσω Λιβαδιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο προβάδισμα Μητσοτάκη σε καταλληλότητα και παράσταση νίκης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια ομιλία του στη γεμάτη αίθουσα «Γιάνγκος Αργυρόπουλος» του Πολυγωνικού Γενικού Λυκείου Πάρου, συνεχίστηκε η περιοδεία του υποψήφιου Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, δείγμα του θετικού πολιτικού ρεύματος που έχει και η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησε και επίσημα η τουριστική περίοδος στη χώρα και ήδη στα περισσότερα νησιά, έχουν ανοίξει πολλές θέσεις εργασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos