Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Ζητείται από το ξενοδοχείο ΠΟΣΕΙΔΩΝ στήν Χρυσή Ακτή Πάρου μάγειρας ή μαγείρισα γιά ημιαπασχόληση 4-5 ωρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν υπάρχει ένα επιδόρπιο που μπορεί να κάνει τα απογεύματά σου πιο γλυκά, αυτό είναι σίγουρα ένα γλυκό ψυγείου που θυμίζει «μαμά».

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εκτός από την υπερμελάγχρωση και τις ουλές, ένα ακόμη ψεγάδι που ταλαιπωρεί πολλές από εμάς είναι οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός ανέδειξε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τους αδιαμφισβήτητους νικητές των χθεσινών εκλογών και έστειλε το μήνυμα της αυτοδύναμης κυβέρνησης, για μία ισχυρή και ασφαλή Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δεκατρία προγράμματα υλοποιούνται αυτό το διάστημα από τη ΔΥΠΑ, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, που καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες ανέργων και όλη την επικράτεια, με ποσοστά επιχορήγησης έως 100% και συνολική επιδότηση έως 17.000 ευρώ ανά θέση.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσο περνούν τα χρόνια, με κάθε τρόπο γίνεται αισθητή η αύξηση του πληθυσμού στο νησί της Πάρου αλλά και η πιο πρώιμη έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα κρατήσει τη διερευνητική ο Τσίπρας - «Εμείς τείναμε χείρα συγκλίσεων αλλά κόμματα της ήσσονος και προοδευτικής αντιπολίτευσης απαξίωσαν την απλή αναλογική και άνοιξαν το δρόμο για την επικράτηση της Δεξιάς», τονίζεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξημένη θα είναι η παρουσία του γυναικείου φύλου την επόμενη τετραετία στη Βουλή, αφού εκλέχθηκαν συνολικά 71 γυναίκες σε σχέση με 62 το 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και υπ. Βουλευτής του Νομού Κυκλάδων κ. Γιάννης Πολυχρονάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια ανάρτηση στο Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του, στην πρώτη του αντίδραση μετά τη μη επανεκλογή του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos