Σάββατο, 06 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Αστάθεια παρατηρείται στις καιρικές συνθήκες το τελευταίο διάστημα. Βρισκόμαστε στις αρχές του Μάη, ωστόσο τόσο ο απερχόμενος Απρίλιος όσο και οι πρώτες μέρες του τρέχοντος μήνα χαρακτηρίζονται από φαινόμενα νεφώσεων, ενισχυμένων ανέμων και βροχοπτώσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος σταθμός της προεκλογικής περιοδείας του υπ. Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππου Φόρτωμα, ήταν το νησί της Σαντορίνης, όπου πραγματοποίησε πλήθος συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας, διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου, ο πρώτος ημιτελικός του Final4 στο μπάσκετ γυναικών, υπό τη διοργάνωση της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλώς ήρθε το… «φθινόπωρο»! Μαγιάτικο ημερολογιακά, ωστόσο οι συννεφιές, οι βροχές και οι ενισχυμένοι βοριάδες μόνο για Μάη δεν μοιάζουν!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια αναπάντεχη έκπληξη για την πιο προσωπική του γιορτή, τα γενέθλιά του, έγινε στο Δήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο την Κυριακή 30 Απριλίου όταν βρέθηκε στην Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση που έγινε στις Καμάρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μέρα πριν την έλευση της Πρωτομαγιάς, την Κυριακή 30 Απριλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών, διοργάνωσε και πραγματοποίησε εκδήλωση υποδοχής της πρώτης Μαγιάτικης μέρας στον πευκόφυτο υπαίθριο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου Καμαρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια εποχή η οποία κατακλύζεται από την επικράτηση της ψηφιακής τεχνολογίας, σε μια περίοδο που η ανάγνωση του έντυπου βιβλίου υποχωρεί μπροστά στην ευκολία του διαδικτύου, μια όμορφη εκδήλωση εγκαινίων Βιβλιοθήκης στη Νάουσα ήρθε για να μας θυμίσει ότι το τυπωμένο βιβλίο αποτελεί διαχρονική αξία συνυφασμένη με τον πολιτισμό της γνώσης, της μάθησης, της έρευνας και της φαντασίας που πρέπει να διαφυλαχθεί και να παραδοθεί στις νεότερες γενιές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό καθώς άλλοι τρεις παίκτες και δύο μέλη του επιτελείου της ομάδας βρέθηκαν θετικοί!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εταιρία κοντά στην έγκριση από τον FDA, ενός νέου έξυπνου προϊόντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλώς ήρθε το… «φθινόπωρο»! Μαγιάτικο ημερολογιακά, ωστόσο οι συννεφιές, οι βροχές και οι ενισχυμένοι βοριάδες μόνο για Μάη δεν μοιάζουν!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos