Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Συναυλία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων και τη χορωδία του Ωδείου Μυθωδία αφιερωμένη στον Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, κατά το χρονικό διάστημα 01/01/2023-31/12/2023 δηλώθηκαν 31 κρούσματα λιστερίωσης - Η θνητότητα της λιστερίωσης είναι μεγάλη σε σύγκριση με τα άλλα τροφιμογενή νοσήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα φιλόδοξο, πολυσυλλεκτικό και ευρείας απεύθυνσης πρόγραμμα που «υπερβαίνει τα όρια» παρουσίασε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) Γιώργος Κουμεντάκης για την καλλιτεχνική περίοδο 2024/25 σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 1η Ιουλίου 2024, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις υπέροχες θάλασσες του Νοτιοανατολικού Αιγαίου θα πλεύσει η Aegean Regatta που ανοίγει πανιά για 23η χρονιά από την Κάλυμνο.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επισήμως την ίδρυση και λειτουργία Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου στην Πάρο μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ 3739, την Παρασκευή 28.06.2024 που αφορά στην Ίδρυση ΕΠΑ.Λ. και Κατάργηση Παραρτήματος ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2024-2025.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο της Παροικίας, εψάλη το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουνίου, παραμονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων, Πανηγυρικός Εσπερινός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η περιγραφή-σοκ της 26χρονης από τα Πατήσια: Κοιμόμουν, έσπασε την πόρτα και προσπάθησε να με στραγγαλίσει. Η καταγγελία στην Αστυνομία είχε γίνει τα ξημερώματα της 13ης/6/2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι σκύλοι λατρεύουν το φαγητό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το Βέλγιο, η απρόβλεπτη Ουγγαρία: η χώρα του Βίκτορ Ορμπάν αναλαμβάνει από σήμερα και για έξι μήνες την εναλλασσόμενη προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και έχει δεσμευθεί, για να καθησυχάσει τις ανησυχίες των Βρυξελλών, να ενεργήσει με «αμεροληψία».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos