Μητσοτάκης: Πλοία του ΠN έξω από χωρικά ύδατα της Λιβύης -«Δεν θα κάνουν κουμάντο οι διακινητές»
23 Ιουν 2025Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε δεκτός σήμερα το πρωί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα.
Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι στην Πεντέλη: Ένας άνθρωπος νεκρός -Τρεις τραυματίες (βίντεο)
23 Ιουν 2025Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Πεντέλης. Αυτοκίνητο που εκινείτο επί της Λεωφόρου Διονύσου και στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι.
Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Τσάπελ Ρόουν βρέθηκε στη Σαντορίνη μαζί με τη στενή της φίλη και δημιουργική διευθύντρια Ραμισα Σαταρ, γνωστή ως “Misha Spice”.
Εφιαλτικές ώρες στη Χίο: Εκκενώνεται ο Δαφνώνας - "Μάχη" σε τρία μέτωπα φωτιάς (βίντεο)
23 Ιουν 2025Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Χίο, όπου μαίνονται οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, σε τρία σημεία.
Πένθος στο ΕΚΑΒ για τον θάνατο της γιατρού Αναστασίας Ζυγούρα - Το συγκινητικό «αντίο» του Άδωνι Γεωργιάδη
23 Ιουν 2025Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του ΕΚΑΒ μετά την απώλεια της ιατρού και διευθύντριας του ΣΑΕΚ ΕΚΑΒ Αναστασίας Ζυγούρα, η οποία, καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της είχε σώσει πολλές ζωές.
Συρία: Επίθεση σε ορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό, τουλάχιστον 20 νεκροί, 52 τραυματίες (βίντεο)
23 Ιουν 2025Τα συριακά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας στην ορθόδοξη εκκλησία «Mar Elias» στη Δαμασκό.
Μαίνονται οι τρεις φωτιές που καίνε στη Χίο από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (22/6).
Πάρος: Το νησί είναι η «καρδιά» του story νέας διαφήμισης πασίγνωστης ακτοπλοϊκής εταιρείας
22 Ιουν 2025«Άρωμα» Πάρου έχει η νέα διαφημιστική καμπάνια της πασίγνωστης ακτοπλοϊκής εταιρείας ταχύπλοων SEA JETS!
{https://www.tiktok.com/@parianostypos/video/7518486323368381718}
Το «κρυμμένο διαμάντι» των Κυκλάδων που λατρεύει η Μόνικα Μπελούτσι κι άλλοι σταρ (βίντεο)
22 Ιουν 2025Υπάρχει ένα παραδεισένιο νησί, το οποίο βρίσκεται μόλις μία ανάσα μακριά από την κοσμοπολίτικη Μύκονο και αποτελεί το «κρυμμένο διαμάντι» των Κυκλάδων.