Ντόναλντ Τραμπ: Ηρθε η ώρα να επουλώσουμε τις πληγές μας

09 Νοεμβρίου 2016 10:53

Να εργαστούν όλοι μαζί για το καλό αυτής της χώρας κάλεσε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του ομιλία μετά την ιστορική του νίκη, τονίζοντας ότι θα είναι πρόεδρος όλων των Αμερικανών.


Εμφανώς συγκινημένος ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίστηκε ενώπιον των οπαδών του που φώναζαν «USA, USA».
Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι έχει έρθει η ώρα οι Αμερικανοί να ενωθούν ως ένας λαός και να αναχαιτίσουν τους διχαστικούς ανέμους, μιλώντας ενώπιον των ψηφοφόρων του.
«Είναι ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού. Έρχομαι σε εσάς και σας καλώ να εργαστούμε όλοι μαζί για το καλό αυτής της χώρας. Θα υπηρετήσουμε τον επείγοντα στόχο της ενανέωσης του αμερικανικού ονείρου», ήταν μερικά από τα πρώτα του λόγια.
«Θα είμαι πρόεδρος όλων των αμερικανών. Κάθε αμερικανός θα έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει το όνειρό του. Οι ξεχασμένοι πολίτες της χώρας δεν θα είναι πλέον ξεχασμένοι. Θα ξαναχτίσουμε τις υποδομές μας», συνέχισε.

 

www.ethnos.gr


 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos