300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σύνοδος G20: Σήμερα το πρώτο τετ-α-τετ Πούτιν - Τραμπ

07 Ιουλίου 2017 13:55
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σύνοδος G20: Σήμερα το πρώτο τετ-α-τετ Πούτιν - Τραμπ

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Κρίσιμης σημασίας συνάντηση με τις σχέσεις των δύο χωρών στο χειρότερο σημείο μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου - Για «συμβιβασμό» σχετικά με το κλίμα κάνει λόγο προσχέδιο συμφωνίας που δημοσιεύει το Reuters

Στο Αμβούργο χτυπάει από σήμερα η καρδιά της διεθνούς διπλωματίας με τη Σύνοδο Κορυφής της G20 να ανοίγει την αυλαία της, τους Πούτιν και Τραμπ να συναντώνται για πρώτη φορά, την οικοδέσποινα Μέρκελ να καλωσορίζει τους δύσκολους ηγέτες και την γερμανική πόλη να θυμίζει κόλαση.

Πάνω από 12 χιλιάδες ακροαριστεροί διαδηλωτές απ' όλο τον κόσμο έδειξαν χτες το βίαιο πρόσωπό τους τραυματίζοντας πάνω από 111 αστυνομικούς και τα γερμανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «κόλαση στο Αμβούργο», έχοντας εμπνευστεί από το κεντρικό σύνθημα της διαδήλωσης "Wellcome to Hell (Καλώς ήρθατε στην κόλαση).

Οι γερμανικές αρχές χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού και αντλίες για να «δαμάσουν» τους εξαγριωμένους διαδηλωτές προχωρώντας σε δεκάδες συλλήψεις. Πάνω από 25 αριστεροί διαδηλωτές συνελήφθησαν, 15 άτομα τέθηκαν υπό κράτηση ενώ πολλά αυτοκίνητα καταστράφηκαν. Σε λίγες ώρες, εκατοντάδες διαδηλωτές θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση «Block G20 - Χρωματίστε την κόκκινη ζώνη».

Η οικοδέσποινα Μέρκελ επιστρατεύει την διπλωματική της μαεστρία για να επιτύχει τον επιθυμητό στόχο: Να συντονίσει τους απαιτητικούς αλλά και δύσκολους καλεσμένους της, όπως είναι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Σουλτάνος του Βοσπόρου, Ταγίπ Ερντογάν.

Τετ α τετ για πρώτη φορά Πούτιν-Τραμπ

Στο επίκεντρο της προσοχής των διεθνών ΜΜΕ θα βρεθεί η σημερινή συνάντηση Πούτιν-Τραμπ. Οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν το απόγευμα για πρώτη φορά με τα διεθνή ΜΜΕ να επισημαίνουν ότι οι συνομιλίες τους θα διαρκέσουν μία ώρα ενώ ο ρωσικός Τύπος υπογραμμίζει ότι δεν θα ξεπεράσουν τη μισή ώρα. Τα θέματα στην ατζέντα είναι μεταξύ άλλων, η κρίση στην Ουκρανία, ο πόλεμος στη Συρία και η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Και όλα αυτά την περίοδο που οι σχέσεις μεταξύ της Μόσχας και της Ουάσινγκτον είναι, μετά την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία και τις δυτικές κυρώσεις εις βάρος της, στο χειρότερο σημείο τους μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, η συνάντηση των δύο ηγετών είναι κρίσιμης σημασίας για την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια. Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρόεδρος επέκρινε χθες από τη Βαρσοβία την «αποσταθεροποιητική» συμπεριφορά της Ρωσίας.

Οι επικοινωνιολόγοι σηκώνουν τα... μανίκια για να αποκωδικοποιήσουν κάθε κάθε έκφραση του προσώπου και χειρονομία των δύο όπως βεβαίως και το τι θα πουν. Καθώς συνεχίζονται οι έρευνες στις ΗΠΑ για πιθανές σχέσεις μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και της Ρωσίας, ο Αμερικανός πρόεδρος δέχεται πιέσεις να κρατήσει αυστηρή γραμμή απέναντι στη Μόσχα. Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει τι θα ζητήσει ο Τραμπ από τον Πούτιν και τι ενδέχεται να του προσφέρει σε αντάλλαγμα για τη συνεργασία.

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θέλει να συζητήσει με τον Ρώσο ομόλογό του για το πώς οι χώρες τους μπορούν να συνεργαστούν για να σταθεροποιήσουν τη Συρία. «Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να εξετάσουν την πιθανότητα να δημιουργηθούν με τη Ρωσία κοινοί μηχανισμοί για τη διασφάλιση της σταθερότητας, περιλαμβανομένων των ζωνών απαγόρευσης πτήσεων, της αποστολής παρατηρητών επί του πεδίου ώστε να εποπτεύουν την τήρηση της εκεχειρίας και της συντονισμένης παράδοσης ανθρωπιστικής βοήθειας», πρόσθεσε ο Τίλερσον.

Ο Τραμπ πάντως ανυπομονεί να συναντηθεί με τους ηγέτες της G20 στο Αμβούργο, όπως έγραψε στο Twitter: «Ανυπομονώ για όλες τις σημερινές συναντήσεις με τους ηγέτες, συμπεριλαμβανομένης της συνάντησής μου με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Έχουμε πολλά να πούμε».

www.protothema.gr

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Ο Ερντογάν απειλεί ξανά τους Κ...
Ο Ντόναλντ Τραμπ θα επισκεφτεί... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

dauwin mobile 1

agnantio new 23

dauwin mobile2

epimelitirio3

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Αύγουστος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Αναβαθμίζονται 21 λιμάνια: Κατάπολα Αμοργού, Αιγιάλη Αμοργού, Φολέγανδρος μέσα σε αυτά

Αναβαθμίζονται 21 λιμάνια: Κατάπολα...

23 Ιανουαρίου 2026
Πάρος: Ανεξαρτητοποιήθηκε κοινοτική σύμβουλος (Βίντεο)

Πάρος: Ανεξαρτητοποιήθηκε κοινοτική...

23 Ιανουαρίου 2026
Δήμος Πάρου: Εγκατάσταση Ηλεκτρονικών Σειρήνων Αναγγελιών και Έγκαιρης Ειδοποίησης για την Πολιτική Προστασία

Δήμος Πάρου: Εγκατάσταση Ηλεκτρονικ...

22 Ιανουαρίου 2026

Τελευταία Νέα

Κλειστό το ΚΕΠ Παροικίας στις 29 Ιανουαρίου λόγω μεταφοράς του στον ανακαινισμένο του χώρο στο λιμάνι

Κλειστό το ΚΕΠ Παροικίας στις 29 Ια...

27 Ιανουαρίου 2026
Τήνος: Ολοκληρώνεται η νέα έκθεση στην Οικία-Μουσείο Χαλεπά στον Πύργο

Τήνος: Ολοκληρώνεται η νέα έκθεση σ...

27 Ιανουαρίου 2026
Εμπορική συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών ЕЕ- Ινδίας δημιουργεί «πολυάριθμες ευκαιρίες» (βίντεο)

Εμπορική συμφωνία ελεύθερων συναλλα...

27 Ιανουαρίου 2026

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου / Δ.Σ
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2026  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ