Ερντογάν: Η Δύση πρέπει να αποφασίσει αν θα στηρίξει τον τουρκικό λαό ή τους τρομοκράτες

16 Ιουλίου 2017 14:08

«Οι φίλοι μας στη Δύση, δεν κατάφεραν να εκτιμήσουν τι συνέβη με το πραξικόπημα» - «Το πραξικόπημα μας έδειξε ποιοι είναι οι πραγματικοί μας φίλοι» υπογραμμίζει ο Τούρκος πρόεδρος

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καλεί τους ηγέτες της Δύσης να αποφασίσουν αν θα στηρίξουν τους «τρομοκράτες» ή τον τουρκικό λαό, σε άρθρο του στον «Guardian», ένα χρόνο μετά το πραξικόπημα που άλλαξε την εικόνα της Τουρκίας.

«Δεν είναι δυνατόν να συγχωρέσουμε την προδοσία του πραξικοπήματος. Δυστυχώς, οι σύμμαχοι της Τουρκίας, ιδιαίτερα οι φίλοι μας στη Δύση, δεν κατάφεραν να εκτιμήσουν τη σημασία του τι συνέβη. Αντί να εκφράσουν αλληλεγγύη στους συμπατριώτες μας, αρκετές δυτικές κυβερνήσεις και θεσμοί προτίμησαν να περιμένουν και να δουν πώς θα εξελιχθεί η κρίση. Η υποκρισία τους και τα διπλά στάνταρντ ενόχλησαν βαθιά τον τουρκικό λαό, που ρίσκαρε τα πάντα για να υπερασπιστεί την ελευθερία», γράφει ο Ερντογάν στο άρθρο του στη βρετανική εφημερίδα.

www.protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos