Η Μελάνια Τραμπ δεν ήθελε με τίποτα να γίνει Πρώτη Κυρία

28 Νοεμβρίου 2017 12:24

Δριμεία επίθεση στο Vanity Fair εξαπέλυσε η Μελάνια Τραμπ διαψεύδοντας κατηγορηματικά ρεπορτάζ του περιοδικού, που ανέφερε ότι η ίδια δεν ήθελε με τίποτε να γίνει «πρώτη κυρία».

Επικαλούμενο φίλους του προεδρικού ζεύγους το άρθρο υποστηρίζει ότι η 47χρονη Μελάνια ώθησε τον άνδρα της να κατεβεί υποψήφιος επειδή γνώριζε ότι αν δεν το έκανε θα ήταν δυστυχισμένος.

Ένας παλιός φίλος του πρώην μοντέλου από τη Σλοβενία είπε στο Vanity Fair: «Δεν είναι κάτι που εκείνη το ήθελε, ούτε εκείνος νόμιζε ότι θα νικήσει. Δεν το ήθελε με τίποτε. Δεν νομίζω ότι πίστευε πως θα συμβεί αυτό.»

Εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας είπε ότι η κ. Τραμπ «θεωρεί τιμή της το ρόλο της» και χαρακτήρισε «αισχρό» το δημοσίευμα.

«Γι’ άλλη μια φορά ένα από τα αριστερά ΜΜΕ, αυτή τη φορά το Vanity Fair, έγραψε ένα ρεπορτάζ που βρίθει ανώνυμων πηγών και ψευδών ισχυρισμών», δήλωσε η Στέφανι Γκρίσαμ. «Είναι ντροπή για ένα περιοδικό που απευθύνεται σε γυναίκες να συνεχίζει να γράφει αισχρές και ψεύτικες ιστορίες με στόχο να μειώσει την κ. Τραμπ, αντί να εστιάζει στο θετικό έργο της ως Πρώτης Κυρίας, συζύγου, η οποία στηρίζει τον άνδρα της και μητέρας».

Οι φήμες ότι η Μελάνια είναι απρόθυμη στο νέο της ρόλο κυκλοφορούν αφότου ο άνδρας της εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ πριν από ένα χρόνο και επιτάθηκαν όταν αποφάσισε να μείνει στη Νέα Υόρκη με το γιο της Μπάρον μέχρι το περασμένο καλοκαίρι που μετακόμισαν στην Ουάσιγκτον.

Ωστόσο, όπως είπε στο Vanity Fair, ο Ρότζερ Στόουν, πρώην σύμβουλος της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, η Μελάνια ήταν που ώθησε τον άνδρα της να σταματήσει να αμφιταλαντεύεται και να πάρει την απόφαση να κατεβεί υποψήφιος για την προεδρία. «Αυτή του είπε ξεκάθαρα: “ή κατέβα υποψήφιος ή όχι”. Γνώριζε ότι εκείνος το είχε στο αίμα του, ότι το ήθελε ανέκαθεν.... Δεν νομίζω ότι το ήθελε εκείνη. Έλεγε “δεν είναι δικό μου θέμα, είναι του Ντόναλντ”. Νομίζω ότι καταλάβαινε ότι εκείνος θα ήταν δυστυχισμένος αν δεν κατέβαινε υποψήφιος.»

Όμως, παρά την απροθυμία της, η Μελάνια είναι δημοφιλέστερη από τον άνδρα της. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση το 44% των ερωτηθέντων εξέφρασαν θετική γνώμη για εκείνη, έναντι 41% για τον άνδρα της και για την κόρη του Ιβάνκα.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos