Γιούνκερ και άλλοι ηγέτες βλέπουν την Μελάνια Τραμπ και τα... χάνουν

12 Ιουλίου 2018 10:22

Η Μελάνια Τραμπ είναι σίγουρα η πιο σαγηνευτική Πρώτη Κυρία στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Πρώην μοντέλο, ψηλή, όμορφη, εντυπωσιακή, με άλλο αέρα, δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιά από τις άλλες Πρώτες Κυρίες. Και πέρα από όλα τα άλλα, η Μελάνια Τραμπ, κουβαλά και τον... θρύλο της.

Και κάπως έτσι, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε χθες έναν λόγο για να καμαρώνει στο κοκτέιλ πάρτι που δόθηκε για τους ηγέτες που συμμετείχαν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Η εντυπωσιακή Μελάνια με το ημι-διάφανο φόρεμά της, πλάι στον Ντόναλντ ΤραμπΗ εντυπωσιακή Μελάνια με το ημι-διάφανο φόρεμά της, πλάι στον Ντόναλντ Τραμπ

Η Μελάνια Τραμπ εντυπωσιακή, έλαμπε μέσα στη λευκή διάφανη Elie Saab τουαλέτα της έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα των ηγετών, ελάχιστοι από τους οποίους είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν μαζί τους (αν και πολύ θα το ήθελαν). Τυχεροί ήταν μόνο ο Εμάνουελ Μακρο με την Μπριζίτ οι οποίοι απόλαυσαν την παρέα της Μελάνια αλλά και του Ντόναλντ Τραμπ, μην αφήνοντάς τους σχεδόν καθόλου μόνους.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos