«Πλήρωσε με ρευστό» είπε ο Τραμπ στον δικηγόρο του

25 Ιουλίου 2018 10:25

Αντιπαράθεση μεταξύ δικηγόρων προκάλεσε το ηχητικό απόσπασμα της συζήτησης μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και του Μάικλ Κόεν για την αγορά των δικαιωμάτων της ιστορίας της Κάρεν ΜακΝτούγκαλ


Ο προεδρικός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ ακούγεται σε μία ηχογράφηση να συζητάει με τον δικηγόρο του Μάικλ Κόεν, για το πως θα μπορούσαν ν’ αγοράσουν τα δικαιώματα της ιστορίας ενός μοντέλου του Playboy που ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον Τραμπ, τα προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με το ηχητικό απόσπασμα της συζήτησης που παρουσιάστηκε αποκλειστικά στην εκπομπή “Cuomo Prime Time,” του CNN.

Το ηχητικό αυτό απόσπασμα, δημοσιοποίησε το είδος των εμπιστευτικών συνομιλιών μεταξύ του Τραμπ και του Κόεν, ενώ επιβεβαιώνει ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ είχε λάβει γνώση μιας πρότασης για την αγορά των δικαιωμάτων της ιστορίας της Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, η οποία ισχυρίζεται ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με τον Τραμπ, πριν από μία δεκαετία.

Ο Κόεν είπε στον Τραμπ για τα σχέδιά του να ιδρύσει μία εταιρία και να χρηματοδοτήσει την αγορά των δικαιωμάτων της ιστορίας, από την μητρική εταιρία American Media, η οποία και εκδίδει την εφημερίδα ταμπλόιτ “National Enquirer.”

“Πρέπει να ιδρύσω μία εταιρία για την μεταφορά όλων αυτών των πληροφοριών σχετικά με τον φίλο μας, Ντέιβιντ,” λέει ο Κόεν στο ηχητικό απόσπασμα, αναφερόμενος στον επικεφαλής της American Media, Ντέιβιντ Πέκερ.

Ο Τραμπ τον διακόπτει, ρωτώντας, “Ποια χρηματοδότηση;” σύμφωνα με το ίδιο ηχητικό απόσπασμα. Όταν ο Κόεν του λέει ότι: “θα πρέπει να πληρώσουμε.” Ο Τραμπ ακούγεται να λέει: “πλήρωσε με ρευστό,” ωστόσο στο σημείο αυτό, ο ήχος δεν ακούγεται καλά και δεν είναι ξεκάθαρο αν προτείνει την πληρωμή με ρευστό χρήμα ή αν του προτείνει να μην πληρώσουν. Ο Κόεν λέει: “Όχι, όχι,” ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αυτό που αναφέρεται μετά

www.protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos