O Τραμπ ειρωνεύτηκε δημόσια την πανεπιστημιακό που κατηγόρησε τον Κάβανο για απόπειρα βιασμού

03 Οκτωβρίου 2018 11:11

«Ήπια μια μπίρα, ήπια μια μπίρα...», πέταξε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σάουθχεϊβεν, μιμούμενος ολοφάνερα την κατάθεση της Μπλάζι Φορντ


Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ειρωνεύτηκε απροκάλυπτα το βράδυ της Τρίτης τη γυναίκα η οποία κατηγορεί τον δικαστή που έχει ονομάσει υποψήφιο για μια έδρα στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, στηλιτεύοντας κυρίως το ότι στην αφήγησή της δεν έδωσε ακριβείς λεπτομέρειες.

Η Κριστίν Μπλάζι Φορντ, πανεπιστημιακός, 51 ετών, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ενώπιον της αμερικανικής Γερουσίας — και των εκατομμυρίων Αμερικανών που παρακολουθούσαν καρφωμένοι στις οθόνες των τηλεοράσεων και των υπολογιστών τους — ότι είναι «100%» βέβαιη ότι αυτός που της επιτέθηκε το καλοκαίρι του 1982 ήταν ο έφηβος Μπρετ Κάβανο.

«Ήπια μια μπίρα, ήπια μια μπίρα...», πέταξε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης στο Σάουθχεϊβεν, στην Πολιτεία του Μισισιπή, μιμούμενος ολοφάνερα την κατάθεση της Μπλάζι Φορντ.

«Πώς γυρίσατε στο σπίτι σας; Δεν θυμάμαι. Πώς πήγατε εκεί; Δεν ξέρω. Σε ποια συνοικία έγιναν αυτά; Δεν ξέρω. Πού είναι αυτό το σπίτι; Δεν θυμάμαι. Στον πρώτο όροφο, στο ισόγειο, πού; Δεν ξέρω. Αλλά ήπια μία μπίρα, αυτό είναι το μόνο πράγμα που θυμάμαι», συνέχισε ο Τραμπ διακωμωδώντας τη μαρτυρία της γυναίκας, προκαλώντας γέλια στο πλήθος που τον παρότρυνε και τον επευφημούσε ηχηρά.

«Κι η ζωή ενός ανθρώπου έχει γίνει κομματάκια, η ζωή ενός άνδρα έχει γίνει συντρίμμια», συνέχισε ο ρεπουμπλικάνος, που μέχρι χθες Τρίτη είχε φροντίσει να μην καταφερθεί άμεσα εναντίον της καταγγέλουσας.

Χαρακτηρίζοντας τον δικαστή Κάβανο «εξαίρετο άνθρωπο», ο ένοικος του Λευκού Οίκου στηλίτευσε κατόπιν επί μακρόν τη συμπεριφορά των Δημοκρατικών, τους οποίους κατηγορεί πάντα ότι κωλυσιεργούν

www.protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos