Ο Μπολσονάρου διέγραψε το σεξιστικό σχόλιο για την Μπριζίτ Μακρόν -Μετά τον σάλο

29 Αυγούστου 2019 10:41

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρου απέσυρε τα απρεπή σχόλια που είχε κάνει για την Μπριζίτ Μακρόν και τα οποία είχε αναρτήσει στο Facebook προκειμένου «να αποφευχθεί η λάθος ερμηνεία τους», δήλωσε ο εκπρόσωπός του, την ώρα που οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών είναι τεταμένες.

 

«Προκειμένου να αποφευχθεί μια λανθασμένη ερμηνεία, το σχόλιο διαγράφηκε από τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης», ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της βραζιλιάνικης προεδρίας Οτάβιο ντο Ρέγο Μπάρος.

Τα προσβλητικά σχόλια του Μπολσονάρου για τη σύζυγο του Μακρόν
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπολσονάρου απάντησε την περασμένη Κυριακή σχόλιο σε μια ανάρτηση που ειρωνευόταν την εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν -σε μια φωτογραφία που δεν την κολακεύει- και τη συνέκρινε με αυτή της απαστράπτουσας Μισέλ Μπολσονάρου (37 ετών) την ημέρα της ορκωμοσίας του συζύγου της.

«Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Μακρόν έχει βαλθεί να επιτίθεται στον Μπολσονάρου;», έγραψε βραζιλιάνος χρήστης του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης, πλάι στις φωτογραφίες των δύο ζευγαριών, πριν υποστηρίξει πως ο λόγος είναι «ο φθόνος» του αρχηγού του γαλλικού Κράτους. «Μην τον ταπεινώνεις τον τύπο» και «χαχα», ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βραζιλίας.

Σημειώνεται ότι μετά τα σεξιστικά σχόλια του Μπολσονάρου πολλοί ήταν οι Βραζιλιάνοι που στάθηκαν στο πλευρό της Μπριζίτ Μακρόν χρησιμοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το hashtag DesculpaBrigitte (#Συγγνώμη Μπριζίτ).

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos