Τ24: Ο Ερντογάν θα προχωρήσει σε ευρύ κυβερνητικό ανασχηματισμό -Ποιες τρανταχτές αλλαγές σχεδιάζει

27 Μαϊος 2020 12:38

Σύμφωνα με τον συνήθως καλά πληροφορημένο τουρκικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Τ24, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρόκειται σύντομα να προχωρήσει σε ευρύ κυβερνητικό ανασχηματισμό.

 

Το σχετικό σημερινό άρθρο, επικαλούμενο τον διευθυντή της εταιρείας Ευρασιατικών Ερευνών Κεμάλ Οζκιράζ, αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει περιοδείες σε όλη τη χώρα μετά την υποχώρηση των μέτρων κατά της πανδημίας και μετά το τέλος της περιοδείας θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο κυβερνητικό του επιτελείο.

Αυτά αναφέρονται την ώρα που η ΜΚΟ «Nordic Monitor» έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με την υγεία του Τούρκου προέδρου, ο οποίος όπως αναφέρεται έκανε «εγχείρηση για καρκίνο του εντέρου και υποφέρει από επιληπτικά σοκ».
Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Ερντογάν
Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τον Οζκιράζ, ο Ερντογάν, σκοπεύει να διορίσει τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Βουλής Μπιναλί Γιλντιρίμ και τον νυν υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ως αντιπροέδρους. Επίσης ο Μπεράτ Αλ Μπαϊράκ, υπουργός Οικονομικών και Θησαυροφυλακίου και γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν πρόκειται αναλάβει το Υπουργείο Εξωτερικών, αντικαθιστώντας τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos