Κορονοϊός: Ο Τραμπ αντιμέτωπος με τα πρώτα συμπτώματα του ιού

02 Οκτωβρίου 2020 17:52
Ελαφριά συμπτώματα έχει αρχίσει να νιώθει ο Ντόναλντ Τραμπ, λόγω κορονοϊού

Τα πρώτα συμπτώματα κορονοϊού έκαναν την εμφάνισή τους στον Ντόναλντ Τραμπ, όπως αναφέρει το Bloomerg. Το αμερικανικό δίκτυο αποδίδει την είδηση σε πληροφορίες από τον Λευκό Οίκο, τονίζοντας ότι τα συμπτώματα είναι ελαφριά, τύπου κρυολογήματος. Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία στον πολιτικό κόσμο των ΗΠΑ, καθώς έως τώρα ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν ασυμπτωματικός.

Υπενθυμίζεται ότι Ντόναλντ Τραμπ διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό μόλις χθες, ύστερα από τεστ που υποβλήθηκαν μετά τη γνωστοποίηση κρούσματος στο στενό περιβάλλον του ζεύγους. Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε νωρίτερα μέσω Twitter ότι τίθεται «σε καραντίνα», όπως και η σύζυγός του Μελάνια, το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι στενή συνεργάτιδά του έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό. Στιγμές αργότερα, ήρθαν και οι απαντήσεις από το τεστ στα οποία υπεβλήθησαν ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του. «Είμαι θετικός» έγραψε στο twitter ο Τραμπ. «Θα ξεκινήσουμε αμέσως τη διαδικασία καραντίνας και ανάρρωσης. Θα το ξεπεράσουμε!» τόνισε χαρακτηριστικά.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos