Ντόναλντ Τραμπ: Η πολυτελής σουίτα στην οποία νοσηλεύεται -Εχει γραφείο, σαλόνι και τραπεζαρία -Εικόνες χλιδής

04 Οκτωβρίου 2020 12:37

Περισσότερο με σουίτα πανάκριβου ξενοδοχείου, παρά με δωμάτιο νοσοκομείου, μοιάζει ο θάλαμος στον οποίο νοσηλεύεται ο Ντόναλντ Τραμπ, αφότου διαγνώστηκε με κορωνοϊό.



Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Walter Reed στο Μέριλαντ, το Σάββατο, με «ήπια συμπτώματα», λιγότερο από 24 ώρες μετά τα αποτελέσματα του τεστ που υπεβλήθη, νοσηλεύεται σε πολυτελή σουίτα του αμερικανικού νοσοκομείου.

Το Walter Reed, υπερύγχρονο και εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό, είναι παραδοσιακά το νοσοκομείο που περιθάλπει τους προέδρους και τους ανώτατους αξιωματούχους των ΗΠΑ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ νοσηλεύεται στον προεδρικό θάλαμο, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με όλα τα μέσα, για να συνεχίσει να εξασκεί τα καθήκοντά του. Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, συνεχίζει να εργάζεται ακάθεκτος, όπως έγραψε η κόρη του, Ιβάνκα, στο Instagram.

Δείτε φωτογραφίες από τη σουίτα όπου νοσηλεύεται ο Ντόναλντ Τραμπ:
Στον θάλαμο υπάρχει επίσης, σύστημα ασφαλών επικοινωνιών, πλήρες προεδρικό γραφείο και σαλόνι για τις συναντήσεις με τα κυβερνητικά στελέχη. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει το δικό του πολυτελές υπνοδωμάτιο, εξεταστικό κέντρο, καθώς και τραπεζαρία με κρυστάλλινο πολυέλαιο και προσωπικό σεφ.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του δωματίου στο οποίο νοσηλεύεται ο Αμερικανός Πρόεδρος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο δημοσιογράφος Richard Southern.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos