Σερ και Χίλαρι Κλίντον ενώνουν τις δυνάμεις τους -Συγκεντρώνουν χρήματα για τους Δημοκρατικούς υποψήφιους

01 Νοεμβρίου 2020 12:51

Σερ και Χίλαρι Κλίντον ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συγκεντρώσουν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία υποψηφίων του Δημοκρατικού κόμματος.

 

 

Η εκδήλωση με τη διάσημη τραγουδίστρια θα πραγματοποιηθεί για την πολιτική ομάδα της Χίλαρι Χλίντον «Onward Together», που παροτρύνει τους ανθρώπους να οργανωθούν και να συμμετέχουν στη διεκδίκηση του Λευκού Οίκου, από τους Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν.

«Ανυπομονώ πραγματικά να συμμετάσχω με τη Σερ για να υποστηρίξω ομάδες και ηγέτες που δίνουν μία σκληρή μάχη και κάνουν σημαντικό έργο για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας μας», δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον στο People. «Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο για να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τις τελευταίες ημέρες προς τις εκλογές».

Τις προηγούμενες ημέρες η Σερ συμμετείχε σε εκδηλώσεις υποστήριξης του Τζο Μπάιντεν και είχε δηλώσει από το Φοίνιξ: «Ο λόγος που ήρθα εδώ, δεν είναι ότι νοιάζομαι μόνο για τον Τζο και την Καμάλα - είναι ότι με νοιάζει πραγματικά για τις Ηνωμένες Πολιτείες, για να έχουν μια δίκαιη ευκαιρία».

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos