Κρίση στην Ουκρανία: Σήμερα η επικοινωνία του Ερντογάν με τον Πούτιν

23 Φεβρουαρίου 2022 14:13

Την Τρίτη ο Τούρκος πρόεδρος καταδίκασε μεν την κήρυξη της ανεξαρτησίας του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ, ωστόσο τάχθηκε κατά των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας

Τηλεφωνική συνομιλία μέσα στην ημέρα θα έχουν ο Ταγίπ Ερντογάν με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, με αντικείμενο συζήτησης τις εξελίξεις στην Ανατολική Ουκρανία.

Την επικοινωνία των δυο ηγετών επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ. «Πράγματι, η επικοινωνία αυτή είναι στο πρόγραμμα» ανέφερε ο Πεσκόφ στο RIA Novosti. Νωρίτερα, είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία πως ο Τούρκος πρόεδρος σχεδιάζει να συνομιλήσει με τον Ρώσο ομόλογό του μετά το τέλος του συνεδρίου του NATO για την Ουκρανία.

 Θυμίζεται πως χθες ο Ερντογάν καταδίκασε μεν την κήρυξη της ανεξαρτησίας του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ, ωστόσο τάχθηκε κατά των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, διότι η Τουρκία, έχει θαλάσσια σύνορα τόσο με την Ουκρανία όσο και με τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos