Ευχαριστίες Ζελένσκι σε Μπάιντεν για το νέο πακέτο $33 δισ. που θέλει να στείλει στην Ουκρανία

29 Απριλίου 2022 12:45

«Υπερασπιζόμαστε κοινές αξίες - τη δημοκρατία και την ελευθερία. Εκτιμούμε τη βοήθεια των ΗΠΑ. Σήμερα την χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ!» έγραψε ο Ζελένσκι στο Twitter

Τις ευχαριστίες του στον Τζο Μπάιντεν και τον αμερικανικό λαό για την ηγετική τους στάση και την υποστήριξη της Ουκρανίας στον πόλεμο με τη Ρωσία, εξέφρασε ο Βολόντιμίρ Ζελένσκι.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τον αμερικανικό λαό για την ηγετική τους στάση και την υποστήριξη της Ουκρανίας στον αγώνα μας κατά της ρωσικής επιθετικότητας. Υπερασπιζόμαστε κοινές αξίες - τη δημοκρατία και την ελευθερία. Εκτιμούμε τη βοήθεια των ΗΠΑ. Σήμερα την χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ!» έγραψε ο Ζελένσκι στο Twitter.

 {https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/1519919435741552640?s=20&t=TFw_doHe40vTgaVNrFrEnQ}

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι κάλεσε το Κογκρέσο να εγκρίνει ένα νέο πακέτο «απαντήσεων στη ρωσική επιθετικότητα», που προβλέπει τη διάθεση 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη στήριξη της Ουκρανίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos