Σάνα Μαρίν: Η Φινλανδή πρωθυπουργός απαντά για τα επίμαχα βίντεο - «Κάνω ό,τι και οι άνθρωποι της ηλικίας μου»

18 Αυγούστου 2022 18:51

Στην «άμυνα» πέρασε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν μετά την κατακραυγή συμπολιτών της για τα βίντεο που διέρρευσαν και δείχνουν την ίδια να λικνίζεται ξέφρενα σε πάρτι με διάσημες φίλες της.

Η Μαρίν υπερασπίστηκε τον εαυτό της σε ζωντανή μετάδοση, στην έναρξη της καλοκαιρινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. Η Φινλανδή πρωθυπουργός είπε ότι τα βίντεο ήταν ιδιωτικά και πως γυρίστηκαν σε ιδιωτική κατοικία πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ υποστήριξε ότι δε γνώριζε, αρχικά, ότι την βιντεοσκοπούσαν, πολλώ δε μάλλον ότι τα βίντεο θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας.

 «Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Αφορούσαν εμένα να κάνω μια βραδινή έξοδο με φίλους. Κάνω πάρτι – ακόμα και έξαλλα – χορεύοντας και τραγουδώντας», είπε η Μαρίν. Η πρωθυπουργός αποκάλυψε πως η βραδιά εκείνη είχε συνεχιστεί με την επίσκεψη της ίδιας και της παρέας της σε δυο μπαρ του Ελσίνκι, αλλά αρνήθηκε να πει ποιος (πιστεύει ότι) διέρρευσε τα βίντεο.

 Η Μαρίν υπογράμμισε πως, ενώ είχε καταναλώσει αλκοολούχα ποτά, δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

 «Προσωπικά, δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και γιόρτασα – απολύτως νόμιμα πράγματα. Και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση όπου να έχω δει ή να γνωρίζω άλλους [να χρησιμοποιούν ναρκωτικά]», τόνισε.

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τους φίλους μου. Βασικά όπως πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου», εξήγησε η Σάνα Μαρίν.

{https://twitter.com/piapolviander1/status/1559991734150512643?s=20&t=gYB78yAx9sKbGxkBWXXUOQlEgaFrX_-C1K4brmaLw00}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos