Η Μελόνι εξυμνεί τους Έλληνες για τη λέξη «μεράκι»

03 Δεκεμβρίου 2022 00:51

Στην πολύτιμη σημασία της ελληνικής λέξης «μεράκι» αναφέρθηκε, ως παράδειγμα προς μίμηση, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι κατά την παρέμβασή της στο οικονομικό συνέδριο του ιδρύματος Γκουίντο Κάρλι.

Πιο αναλυτικά, η Ιταλίδα πρωθυπουργός υπογράμμισε: «Πρέπει να απελευθερώσουμε τις καλύτερες δυνάμεις που η Ιταλία διαθέτει. Να κάνουμε τις θαρραλέες επιλογές που δεν έγιναν επί πάρα πολλά χρόνια. Είναι η εποχή κατά την οποία θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε εκείνη την προσέγγιση που οι Έλληνες προσδιορίζουν τέλεια, με μια εξαιρετική λέξη: "μεράκι", δηλαδή να κάνεις κάτι με όλο σου το είναι, με πάθος, με την ψυχή σου».

Στη συνέχεια η Τζόρτζια Μελόνι πρόσθεσε: «Είναι μια προσέγγιση η οποία στη φάση αυτή της κρίσης που ζούμε, με τη βαθμιαία έξοδο από την πανδημία αλλά και τη δύσκολη διεθνή οικονομική συγκυρία, μπορεί και πρέπει να προσφέρει ευκαιρίες στο έθνος μας».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos