Ο πρόεδρος της Αϊτής έγινε viral, προσπαθώντας να πιει νερό από μια μεγάλη κανάτα στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ

27 Σεπτεμβρίου 2024 14:06

Ο πρόεδρος της Αϊτής, Ενγκάρντ Λεμπλάνκ Φιλς, έγινε απρόσμενα viral στο διαδίκτυο μετά από ένα αστείο ατύχημα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Την ώρα που προσπαθούσε να κάνει μια ειλικρινή έκκληση για συνεργασία των χωρών και στήριξη μιας ειρηνευτικής αποστολής για τη χώρα του, ο πρόεδρος προσπάθησε να πιει νερό όχι από ποτήρι, αλλά από μια τεράστια κανάτα, χύνοντας τελικά το νερό παντού.

Όπως αναφέρει το hindustantimes, o μεταβατικός πρόεδρος της Αϊτής έκανε μια παθιασμένη έκκληση για «παγκόσμια αλληλεγγύη» κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών την περασμένη Πέμπτη. Στήριξε επίσης την πρόταση της ομάδας του Μπάιντεν για μια επίσημη ειρηνευτική αποστολή του ΟΗΕ, ώστε να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα στη χώρα του, όπως η βία των συμμοριών που οδηγεί σε μαζική μετανάστευση, καθώς και άλλα ζητήματα.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνόδου, ενώ απαντούσε σε μια ερώτηση, έπιασε την κανάτα με το νερό για να πιει, αντί να το ρίξει στο ποτήρι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χύσει το νερό πάνω στα χέρια και τα ρούχα του, πριν αφήσει βιαστικά την κανάτα κάτω. Αν και ήταν ένα απλό ανθρώπινο λάθος, το περιστατικό έγινε υλικό για memes από τους χρήστες του διαδικτύου.

Τα σχόλια στο διαδίκτυο
«Διψασμένος Αϊτινός πίνει κατευθείαν από την κανάτα νερού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ», σχολίασε ένας χρήστης στα κοινωνικά δίκτυα. «Δεν έχουν ποτήρια στην Αϊτή;», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει κάποιον να προσπαθεί να πιει κατευθείαν από μια μεγάλη κανάτα νερού… μέχρι τώρα», σχολίασε ένας τρίτος. «Μπορεί κάποιος να του δώσει μια πετσέτα; Μόλις έπλυνε το πρόσωπό του», πρόσθεσε ένας ακόμη.

Ωστόσο, κάποιοι υπερασπίστηκαν τον ηγέτη, λέγοντας: «Άβολο για εκείνον, αλλά ποιο είναι το πρόβλημα αν η κανάτα προοριζόταν γι’ αυτόν; Πίνω συχνά από μια κανάτα νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάποιος πιθανότατα τον μπέρδεψε και δεν έφερε ποτήρια». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Σταματήστε αυτά τα αστεία, είναι σκληρά και άδικα, έλεος».

newsbeast.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos