Πέμπτη, 10 Μαϊος 2012 - Psts.gr
Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου 09-05-12
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με την 194/2012 πράξη του 5ου κλιμακίου του  Ελεγκτικού Συνεδρίου υπεγράφη η απόφαση
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 10 Μαϊος 2012 10:12

Σ τ α ρ ά τ ε ς Κ ο υ β έ ν τ ε ς

Στα εκλογικά πράγματα και τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής, θα μου επιτρέψετε βέβαια, να εκφράσω κάποιες απόψεις.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκίνησε να εφαρμόζεται στην Α΄Τάξη του Λυκείου από το τρέχον σχολικό έτος που φιλοδοξεί να εισαγάγει τους μαθητές στη διαδικασία της ομαδικής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Ν.Ο. Αντιπάρου μετά την παρουσία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών 420 , συμμετείχε επίσης και στους αγώνες πρόκρισης για την

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πέμπτη, 10 Μαϊος 2012 03:23

Σύλλογος Αντίπαρος Εν Πλω

O υπό σύσταση σύλλογος Αντίπαρος Εν Πλω, ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου και το Δημοτικό Σχολείο (Σύλλογος Γονέων) διοργανώνουν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη σήμερα (09.05.2012) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 17χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεδιάσκεψη με θέμα το Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων και του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, με τη συμμετοχή του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη, Τζώρτζη Μακρυωνίτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με στόχο τη διευκόλυνση του καταναλωτή για την επιλογή φθηνών προϊόντων και για τη μείωση του προϋπολογισμού των νοικοκυριών, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ξεκινά τη διαδικασία τιμοληψιών ειδών πρώτης ανάγκη στα μεγάλα σούπερ μάρκετ της Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos