Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Αεροδρόμιο - Υγεία σημειώσατε 1

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή και ώρα 10:00 στο κτήριο της πρώην σχολής των Ουρσουλίνων στο Κάστρο Χώρας Νάξου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής. Διδάσκει πειθαρχία, σεβασμό, καλλιεργεί συνεργασίες και φιλίες όχι μόνο μεταξύ των αθλητών αλλά και των Σωματείων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 12-05-2015 συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου τρεις ημεδαποί ηλικίας 41, 47 και 52 ετών, γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες κατά περίπτωση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και οικόπεδο, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Σε βάρος των ιδιοκτήτων των ακινήτων, οι οποίοι απουσίαζαν, σχηματίστηκε δικογραφία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 12-05-2014 το απόγευμα συνελήφθη στη Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 60χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση ποινικού δικαστηρίου Αθηνών με ποινή φυλάκισης 2 ετών για απάτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στον χώρο της Υγείας στις Κυκλάδες με τα προβλήματα να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο μέρα με την μέρα, χωρίς να διαφαίνεται κάποια λύση στο άμεσο μέλλον.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την πρωτοβουλία της Blue Star Ferries και με την υποστήριξη του Βελέντζειου Ιδρύματος Πρόνοιας & Μορφώσεως, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν δύο σεμινάρια, παροχής Πρώτων Βοηθειών και Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων, από την ΕΔΟΚ στους μόνιμους κατοίκους του νησιού μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα ασκεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεταξύ των χωρών με τις υψηλότερες συνταξιοδοτικές δαπάνες ως ποσοστό του ΑΕΠ θα παραμείνει η Ελλάδα κατά τη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων δεκαετιών, παρά τη σημαντική προσαρμογή που προβλέπεται, εφόσον εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχουν ψηφιστεί και αφορούν τόσο το ύψος των συντάξεων όσο και τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα παράταση ζωής δίνεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τροπολογία που κατέθεσαν χθες το μεσημέρι ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Ξυδάκης στο σχέδιο νόμου για την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos