Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Τα αριθμητικά στατιστικά στοιχεία που εξέδωσε το Λιμεναρχείο Πάρου και αφορούν στις αφίξεις επιβατών και οχημάτων κατά το φετινό τριήμερο του Αγ. Πνεύματος (17 – 20 Ιουνίου 2016) στο νησί, είναι αδιάψευστα και περιγράφουν ακλόνητα την τεράστια αύξηση της κίνησης στην Πάρο κατά την εν λόγω χρονική περίοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 19-06-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 23χρονος υπήκοος Αυστραλίας γιατί οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς που έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή “ΓΡΟΤΤΑΣ” ν. Νάξου, 55χρονος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μεγάλη διεθνής συμμετοχή για την Πάρο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου στην Ολλανδία. Το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «Νάουσα Πάρου» μέλος του C.I.O.F.F.-UNESCO-Status B θα εκπροσωπήσει το νησί και τη χώρα μας στις εκδηλώσεις πολιτισμού της πόλης Boslward, βόρεια του Άμστερνταμ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η συνταγματική αναθεώρηση και ο εκλογικός νόμος θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια συνάντησης την προσεχή Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ενόψει του τετ-α-τετ οι διαρροές δίνουν και παίρνουν κάθε φορά σε πιο έντονους τόνους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολύ κοντά στο σημείο που χάθηκε στο φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού στην Αχαΐα πέφτοντας από τη γέφυρα στη θέση Σιφώνι βρέθηκε νεκρό το 9χρονο αγόρι που έκανε το μεσημέρι της Κυριακής πεζοπορία με τους γονείς και τα αδέλφια του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ολλανδικός κολοσσός Heineken διαχειρίζεται την πρώτη ζυθοποιία μεγάλης κλίμακας με μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα στον κόσμο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η επίσημη καταμέτρηση των ψήφων των ιταλικών δημοτικών εκλογών επιβεβαίωσε τις προβλέψεις των exit poll των δημοσκοπικών εταιριών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μία στροφή υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τη δολοφονία της βουλευτή Τζο Κοξ παραπέμπουν οι δημοσκοπήσεις στη Βρετανία όπου έπειτα από τρεις ημέρες πένθους, ξεκίνησε και πάλι η εκστρατεία για το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos