Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την κίνηση των αεροδρομίων το οκτάμηνο Ιανουαρίου- Αυγούστου του 2018 προκύπτει ότι η αεροπορική κίνηση της χώρας κινείται ανοδικά σε όλα τα αεροδρόμια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Νάουσα γιορτάζει σαν άλλοτε τη ναυτοσύνη της κλείνοντας στην αγκαλιά της θάλασσάς της αμέτρητα ξύλινα σκαριά με την πραγματοποίηση της συναρπαστικής ναυτικής εκδήλωσης "Τα Καπετανέικα" που θα "αρμενίσουν" το κοινό στα πέλαγα της ναυτικής μνήμης και της σπουδαίας κληρονομιάς του Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Εργαστήριο Εντομολογίας και Εφαρμοσμένης Ζωολογίας), υλοποιεί έργο που έχει σχέση με την εφαρμογή της μεθόδου εξαπόλυσης στείρων εντόμων (Sterile Insect Technique – SIT) για τη διαχείριση του Ασιατικού κουνουπιού τίγρης (Aedes albopictus).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, με την Ελλάδα χθες να ηττάται εκτός έδρας κόντρα στην Ουγγαρία και να βρίσκεται πλέον στο -3 απ' την κορυφή του ομίλου.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο φυσικός πλούτος της Ελλάδας είναι σπάνιος και εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο μας επισκέπτονται για να χαρούν τις ομορφιές μας και μας ζηλεύουν για όσα έχουμε... μέσα στα πόδια μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί η σύζυγός του Ιωάννα Γραμματικού να μην τον έβαλε να ξυρίσει το μουστάκι, τον έκανε όμως να βγάλει την περούκα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αλλαγή ώρας από χειμερινή σε θερινή και το αντίστροφο με βάση την πρόταση της Κομισιόν θα πρέπει να καταργηθεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα δίχτυα εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων δεν διστάζουν να ρίξουν Τούρκοι ψαράδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ευρωβουλευτές θα ψηφίσουν μια αμφιλεγόμενη πρόταση οδηγίας για τη διαμάχη των τεχνολογικών κολοσσών και των εκδοτών – Αν η οδηγία υπερψηφιστεί αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που λειτουργούν οι τεχνολογικοί κολοσσοί

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι Ρουμάνοι γερουσιαστές έδωσαν με μεγάλη πλειοψηφία χθες το πράσινο φως για την πραγματοποίηση δημοψηφίσματος που έχει στόχο να εγγραφεί στο Σύνταγμα η απαγόρευση των ομοφυλοφιλικών γάμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos