Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Μία νέα Πρόσκληση του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», με αρχικό προϋπολογισμό 20 εκατ. ευρώ, που αφορά στη χρηματοδότηση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων για την εκπόνηση/επικαιροποίηση σχεδίων και μελετών για την κατασκευή, τη βελτίωση και τη συντήρηση των λιμενικών υποδομών, παρουσίασαν ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, παρουσία των Γενικών Γραμματέων των δύο Υπουργείων, Κώστα Πουλάκη και Χρήστο Λαμπρίδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Η δουλειά της Περιφέρειας μας έχει αποτύπωμα στη ζωή των νησιών και οι μόνοι που δεν μπορούν να το δουν είναι αυτοί που ευθύνονται για την οπισθοδρόμηση”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτενές ρεπορτάζ για τους καταπιεσμένους «Μακεδόνες - Σλάβους» – Όπως αναφέρει, μέχρι τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν αναγνωριζόταν, καταπιεζόταν, εξοριζόταν από το ελληνικό κράτος - Αναφορές και για «μακεδονική» γλώσσα - ΝΔ: Να ξεκαθαρίσει ο Τσίπρας ότι δεν υπάρχει θέμα «μακεδονικής μειονότητας»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή (24/02) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε αμμώδη αβαθή στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου προσάραξε το φορτηγό πλοίο «Ειρήνη».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι που «έφερε» η κακοκαιρία «Ωκεανίς» και φτάνουν έως τα 9-10 μποφόρ στο Αιγαίο, προκαλούν σοβαρά προβλήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για την πριγκίπισσα Ρίμα μπιντ Μπάνταρ που θα αντικαταστήσει τον πρίγκιπα Χάλιντ μπιν Σαλμάν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ανεξάρτητος γερουσιαστής απέτυχε στις προκριματικές του 2016 να κερδίσει την Χίλρι Κλίντον – Επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ που τον χαρακτηρίζει «παθολογικό ψεύτη»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos