Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Ταξιδι αστραπή στην Πάρο για να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους, έκαναν η Μαρία Φραγκάκη και ο σύντροφός της Νίκος Μάρκογλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 23:31

Ακυβερνησία Ε/Π-Τ/Ρ σκάφους στη Θήρα

Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης και θραύσης ιστού του Ε/Π-Τ/Ρ ''ΤΖΟΝΑΘΑΝ'' Ν. Σύρου 980, με επιβαίνοντες πέντε (05) αλλοδαπούς, βορειοδυτικά νήσου Θηρασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ ''SUPERSPEED'' Ν.Π.12507, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου, διαπίστωσε αδυναμία εκκίνησης της Νο1 δεξιάς κύριας μηχανής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ” Χαλκιδικής, 81χρονος ημεδαπός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κ. Γεωργούλης έκανε την πρώτη του ερώτηση στην ευρωβουλή η οποία αφορά ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα των τελευταίων ημερών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη πριν από λίγο το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 17:02

Μεταφέρεται στους Δήμους ο ΕΝΦΙΑ

Επιβεβαίωσε για μια φορά ακόμη και στην ομιλία του επί των προγραμματικών δηλώσεων ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος ότι «μεταφέρεται ο ΕΝΦΙΑ στην αυτοδιοίκηση μέσα σε αυτήν την τετραετία». Σημειώνουμε ότι η παράληψη του θέματος από τον Πρωθυπουργό στις προγραμματικές του δηλώσεις, είχε βάλει κάποιες αμφιβολίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στιγμές μαγευτικές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με το νικητή του Μόλντε - Τσουκαρίτσκι θα αγωνιστεί ο Άρης στα προκριματικά του Europa League αν προκριθεί επί του Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ σε περίπτωση αποκλεισμού από τη Βικτόρια Πλζεν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θεσμοθετείται ανώτατο όριο για την ολοκλήρωση των σπουδών και αλλάζει το σύστημα χρηματοδότησης των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων - Τα Πανεπιστήμια θα καθορίζουν τον αριθμό των εισακτέων και την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos