Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Πέντε ψυχικές νόσοι μεταξύ των οποίων η σχιζοφρένεια και η κατάθλιψη επηρεάζονται από τα ίδια ένοχα γονίδια σύμφωνα με νέα έρευνα που ανοίγει τον δρόμο για την ανάπτυξη εξατομικευμένων φαρμάκων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες της με μαγιό στο instagram από τις διακοπές της σε Πάρο και Τήνο αλλά δεν έβαλε ούτε λίγο ρετούς στις φωτογραφίες δείχνοντας το σώμα της όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ήταν ένας πολύ αυστηρός αλλά πάρα πολύ δίκαιος άνθρωπος» είπε για τη μητέρα ο τραγουδιστής του έρωτα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εφαρμογή που μετατρέπει τις selfie σε κλασικά πορτρέτα

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Από 1.000 ως 1.500 ευρώ το άτομο το «εισιτήριο» της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο Nammos απόψε το βράδυ - Παρουσία των «Ράμπο» της ΑΑΔΕ ο «πόλεμος της σαμπάνιας» - Κατακλύζονται τα ταξιδιωτικά γραφεία από αιτήματα καλλονών για διαμονή μιας βραδιάς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως και 150 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο σε ναυάγιο πλοίου, ανοικτά της Λιβύης, ενώ περίπου άλλοι τόσοι διασώθηκαν, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 16:54

Black out σε Πάρο, Αντίπαρο και Νάξο

Τουλάχιστον για μια ώρα διεκόπη το ρεύμα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 25 Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 25-07-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-07-2019 το απόγευμα συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 20χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -22,4- γραμμαρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξασφάλιση χρηματοδότησης μέχρι και το 2023 με υπερδιπλασιασμό των πόρων και προσθήκη Κέντρου Ολοκληρωμένης Φροντίδας Ηλικιωμένων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos