Μύκονος: 1.200 «χρυσές» καρέκλες για τον Ρέμο στην Ψαρού

25 Ιουλίου 2019 19:00

Από 1.000 ως 1.500 ευρώ το άτομο το «εισιτήριο» της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο Nammos απόψε το βράδυ - Παρουσία των «Ράμπο» της ΑΑΔΕ ο «πόλεμος της σαμπάνιας» - Κατακλύζονται τα ταξιδιωτικά γραφεία από αιτήματα καλλονών για διαμονή μιας βραδιάς


Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Αντώνης Ρέμος και ο Αμρ Ντιαμπ εμφανίζονται στο καθιερωμένο συναυλιακό event του καλοκαιριού στο Nammos, με κόστος από 1.000 έως 1.500 ευρώ το άτομο.

Η είδηση που πλέον παύει να είναι είδηση, αφορά στο κόστος της κάθε μιας από τις 1.200 ξύλινες καρέκλες του Nammos στην καθιερωμένη συναυλία στην Μύκονο με πρωταγωνιστή τον πιο δημοφιλή Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμο και συμπρωταγωνιστή, τον διάσημο Αιγύπτιο συνάδελφο του, Αμρ Ντιάμπ. Κόστος που δεν απευθύνεται φυσικά στο πορτοφόλι του μέσου Έλληνα τουρίστα.

Όσοι λοιπόν έχουν την δυνατότητα να καθίσουν σήμερα σε μία από αυτές τις 1.200 καρέκλες θα πληρώσουν σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο, από 1.000 ευρώ έως 1.500 ευρώ το άτομο, ανάλογα με το τραπέζι που θα επιλέξουν.

Είναι η βραδιά που οι ταμειακές μηχανές του μαγαζιού μπαίνουν ανά μια ώρα στα πιτς για αλλαγή ρουλεμάν ενώ τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων χτυπούν τριπλοβάρδιες μήπως και ξεφύγει κάποιο ευρώ, τη στιγμή που οι εκλεκτοί πελάτες μπαίνουν στον πειρασμό να συμμετάσχουν σε μια άτυπη μονομαχία για το ποιος θα ανοίξει τις περισσότερες σαμπάνιες.

Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχείο, ότι το διήμερο 24-25 Ιουλίου, τα μεσιτικά και ταξιδιωτικά γραφεία κατακλύζονται από αιτήματα για διαμονή μιας ή δυο νυχτών, τα οποία συνήθως στέλνονται από εντυπωσιακές υπάρξεις που επιθυμούν διακαώς να παραβρεθούν στη συναυλία και να φύγουν την επόμενη μέρα. Η αναλογία γυναικών- ανδρών το βράδυ της συναυλίας είναι 70/30.

protothema.gr

 

 

Απ’ όποια πλευρά κι αν το δεις, η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στη Ψαρρού δεν παύει να είναι ένα πολιτισμικό σοκ για όσους δεν έχουν εξοικειωθεί με το μέγεθος της υπερβολής που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο event και για όσους έχουν βρεθεί ή θα βρεθούν εκεί, είναι μια μοναδική βραδιά πασπαλισμένη με αστερόσκονη και χρωματιστές φωτιζόμενες φυσαλίδες Armand De Brignac Rose, πολύχρωμα βεγγαλικά και πυροτεχνήματα που κάνουν τη νύχτα μέρα.

Οι σεφ του Nammos έχουν επιμεληθεί ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό μενού που περιλαμβάνει εκλεκτά κρέατα και θαλασσινά εδέσματα, ενώ ο διάσημος Τούρκος χασάπης Νουσρέτ έχει φροντίσει για το πρωινό, προκειμένου άπαντες να αποχωρήσουν νηφάλιοι και χορτάτοι.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos