Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Σε ελληνοαραβικούς ρυθμούς κινήθηκε το βράδυ της Πέμπτης το Nammos στην Μύκονο λόγω της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου με τον Αιγύπτιο συνάδελφό του, Amr Diab.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 22:45

Σίσσυ Χρηστίδου: Από την Πάρο στη Νάξο!

Τις διακοπές της ξεκίνησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απολαμβάνει το πρώτο καλοκαίρι της ως single, μετά από εννιάμισι χρόνια έγγαμου βίου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται ευδιάθετη και έτοιμη να χαλαρώσει ύστερα από μια δύσκολη σεζόν, ενώ σκοπεύει να ταξιδέψει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως προετοιμαζόμαστε εμείς - ψυχολογικά και πρακτικά - για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, έτσι πρέπει να προετοιμάσουμε τον σκύλο μας για την ομαλή προσαρμογή του σε διαφορετικές συνθήκες και νέες εμπειρίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού από τον ΟΑΕΔ στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του οργανισμού www.oaed.gr.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη και δεν μπορεί να κρύψει το πόσο χαρούμενη είναι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι, με λίγες ζαβολιές βέβαια φέτος, είναι εδώ. Και μαζί του και η ζέστη. Και το δίλημμα αιρ κοντίσιον ή ανεμιστήρας συνεχίζει να αιωρείται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη πέρασε μερικές μέρες χαλάρωσης, συνοδευόμενη από τον νέο της σύντροφο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλοι οι δρόμοι για τους λάτρεις της παραδοσιακής ζωής της Πάρου, οδηγούν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιουλίου στο γοητευτικό χωριό του Προδρόμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φρικιαστικό θάνατο βρήκε ένας ψαροντουφεκάς στην Σκιάθο το απόγευμα της Παρασκευής (26.07.2019), ο οποίος χτυπήθηκε από ταχύπλοο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την αρχή ο ορισμός της ηγεσίας της Δικαιοσύνης σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το Υπουργικό Συμβούλιο! Κατατέθηκε στην Βουλή και το φορολογικό νομοσχέδιο. Τι προβλέπεται για μείωση στον ΕΝΦΙΑ και αλλαγές στις 120 δόσεις. Όλο το παρασκήνιο της "κλειστής" συνεδρίασης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos